Cennetkuşu’ndan 20’inci yıla yeni konsept

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2009 22:36

2010’da 20’inci yılını kutlayacak olan Urfalı pişirme evi Cennetkuşu, artık yeni bir konsept ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Kebapçılık hizmetini bırakan Cennetkuşu, kilo ile et ve köfte satışına başladı.Turan ve Ömer Cennetkuşu’nun işlettiği Cennetkuşu pişirme evi, Emek 8’inci caddenin ilk kebapçılarından olarak biliniyor. 100 kişi kapasiteli mekanda artık kilo ile köfte, tavuk, biftek ve kuzu pirzola servis ediliyor. Etlerin özel olarak Balıkesir’den getirtildiği restoranın en çok tercih edilen yiyeceklerinin başında köfte geliyor. Kuzu kaburgadan yapılan köfte tarifi gizli olan bir sosla sunuluyor. Siparişin yanı sıra ezme, biber turşusu ve Urfa usulü gobit ekmeği de getiriliyor. Tatlılarının arasında künefe seçeneğini de sunan Cennetkuşu’nda, künefenin peyniri ise Antakya’dan özel olarak getirtiliyor. Adana’dan gelen şalgam ise tamamen organik. Mekanda, Konya’nın ünlü güveç yoğurdunu da bulmak mümkün. Paket servisinin de yapıldığı Cennetkuşu, 8.Cadde No:25/B Emek adresinde yer alıyor. Tel: 222 03 32 - 222 60 85.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!