Cemiyet umut oldu

Güncelleme Tarihi:

Cemiyet umut oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2019 09:14

Ankara ve İstanbul cemiyet hayatından çok sayıda isim, ‘Sevgililer Günü’ konseptiyle düzenlenen Alışveriş Festivali’nde buluştu. Festivalin kapı girişinden elde edilen gelir, Sarp’ın Umudu Genetik Hastalıklı ve Engelli Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışlandı.

Haberin Devamı

Başarılı İş Kadınları Platformu’nun (BİKAP) kurucusu Bilge Kuru ve Projehane Ankara ortağı Mehtap Özdoğan’ın ev sahipliğinde, JW Marriott Hotel’de düzenlenen Alışveriş Festivali’ne, çok sayıda seçkin isim katıldı.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Meltem Demirören Oktay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy ile Elif Gönlüm, Emel Yıldırım, Melda Aksu gibi İstanbul cemiyet hayatından da tanınmış isimler etkinlikte yer aldı. Sabah saatlerinde başlayan festivalde takıdan ev dekorasyon ürünlerine, modadan kozmetiğe birçok markanın ürünleri satışa çıkarıldı. Gün boyu devam eden festivale, Ankara cemiyet hayatından birçok ünlü simanın yanı sıra bin 500’ü aşkın davetli ve yardımsever katıldı. Festivalin kapı girişinden elde edilen gelir, Sarp’ın Umudu Genetik Hastalıklı ve Engelli Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!