Çankayalıya sağlık kart

Güncelleme Tarihi:

Çankayalıya sağlık kart
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 14:44

Çankaya Belediyesi, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü’nde Çankaya’da yaşayan her vatandaşa, özel sağlık kuruluşlarında yüzde 50’ye varan indirim sağlayan ‘Sağlık Kart’ uygulamasını başlattı.

Haberin Devamı

Çankaya Belediyesi’nin ‘Sağlık Kart’ projesine katılan 19 özel sağlık kuruluşu, Çankayalılara muayene, tahlil-tetkik ve tedavi masraflarında indirim uygulayacak. Projenin protokol imza törenine Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Türkiye Temsilcisi Dr. Pavel Ursu ile 19 özel sağlık kuruluşunun temsilcileri katıldı. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Sağlık en temel insan hakkı. Herkes için sağlık ve sağlıkta eşitlik ilkesi çerçevesinde binlerce Çankayalı hemşerimize Sağlık Kart’ı dağıtmaya başlıyoruz” dedi. Dr. Ursu da DSÖ olarak insanların sağlık hizmetlerine kolay erişimi adına yapılan tüm çalışmaları desteklediklerini söyledi. Taşdelen, ilk basılan Sağlık Kart’ı da sembolik olarak Dr. Ursu’ya verdi. Taşdelen, projeye katılan özel sağlık kuruluşlarından birinin ücretsiz check-up çekilişini de yaptı. Çekilişte dört kişi ücretsiz check-up, iki kişi de yüzde 50 indirim kazandı.

Haberin Devamı

GEÇERLİĞİ OLDUĞU KURUMLAR

Çankaya’da yaşayan veya Çankaya’da ticari faaliyette bulunan tüm vatandaşların yararlanabileceği Sağlık Kart uygulamasına katılan özel sağlık kurumları ise şöyle; “Özel Çankaya Yaşam Hastanesi, Dünya Göz Hastanesi, LİV Hospital, Özel İncek Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Minasera Hastanesi, Avrupa Göz Hastanesi, Medicana, Acıbadem Ankara Hastanesi, Özel Ankara Cerrahi Tıp Hastanesi, Özel Ortadoğu Hastanesi, Özel HRS Kadın Hastanesi, Özel Doğa Hayat Polikliniği, Özel Natomed Hastanesi, Özel Kudret International Hospital, Kudret Göz Hastanesi, Özkaya Tıp Merkezi, Bayındır Hastanesi, Güven Çayyolu Sağlık Kampüsü, Centrum Tüp Bebek Merkezi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!