Can dostlar unutulmadı

Güncelleme Tarihi:

Can dostlar unutulmadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2018 09:46

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, Ankara’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Başkentli çocuklar barınaklarda kalan can dostları ziyaret etti.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne özel düzenlenen etkinliğe; Sincan Layika Akbilek İlkokulu ev sahipliği yaptı. Okul bahçesinde kurulan alanda Büyükşehir Belediyesi Evcil Hayvanlar Merkezi’nden getirilen hayvanları yakından tanıma imkânı bulan çocuklar, elleriyle can dostları besledi. Etkinlikte köpek eğitmeni Tarkan Özvardar da köpeği Aksel ile yaptığı şovla beğeni kazandı. Miniklerin en çok ilgisini çeken hayvanlar arasında Ankara Keçisi ile Ankara Kedisi oldu.

Can dostlar unutulmadı

MAMALARI TESLİM ETTİLER

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni dün 20’den fazla okul ve bini aşkın öğrenci ziyaret etti. Öğrenciler getirdikleri kuru-yaş mamaları, sütleri, battaniyeleri barınak yetkililerine teslim etti.

Haberin Devamı

Can dostlar unutulmadı

ÇOCUKLARA HAYVAN HAKLARI ANLATILDI

Yenimahalle Belediyesi Evrensel Değerler Çocuk Müzesi’nde de, Yenimahalle Belediyesi veteriner hekimlerinden Volkan Güneş tarafından minik öğrencilere hayvan hakları konusunda bilgi verildi. Hafta boyunca sürecek etkinlikler boyunca müzede 600 öğrenci ağırlanacak.

SATIN ALMA SAHİPLEN

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kahramankazan Atatürk İlkokulu öğrencileri ile Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette çocuklara hayvan sevgisinin önemi ve satın almak yerine hayvanları sahiplenmenin önemi aşılandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!