Can dostlar için hediye mama farkındalığı

Güncelleme Tarihi:

Can dostlar için hediye mama farkındalığı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2022 14:32

Ankara’da bir döner restoranı, her siparişin yanında can dostlar için de mama hediye ediyor. Sokaktaki sahipsiz hayvanlara da destek sağlamak için yürütülen sosyal sorumluluk projesi büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Başkentteki bir döner restoranı müşterilerine siparişlerin yanında can dostlar için de ödül maması hediye ediyor. 100 bin adet ödül maması dağıtımı yapılan proje müşterilerden de yoğun ilgi görüyor. Yaz aylarında başlattıkları sosyal sorumluluk çalışmasının devam ettiğini belirten Maydonoz Döner Çakırlar Şubesi Yöneticisi Mustafa Özbek sosyal sorumluluk çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi:
“Müşterilerimize patili dost sevgilerini aşılamak ve kendi karınlarını doyururken onları bir nebze de olsa düşünmeleri için planlanmış bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. Sipariş veren tüm müşterimizin poşetlerine ödül mamaları bırakılıyor. Bırakılan mamaları müşterimiz kendi evlerinde veya sokaktaki patili dostlarımıza ikram ediyor. Proje ile 100 bin adet ödül maması dağıtımı yapılıyor. Müşterilerimizden çok güzel geri dönüşler aldık. Umarım bir kişi dahi olsa bu proje ile patili dostlarımıza karşı hassasiyet ve farkındalık oluşturmuşuzdur. İlerleyen dönemlerde patili dostlarımıza olan hassasiyetimizi gösterecek daha başka projelerimizi de yapmayı düşünüyoruz.” Kendi şubelerinde günlük 100 adete yakın ödül maması dağıttıklarını belirten Özbek diğer şubelerde de projenin yürütüldüğünü belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!