Çalıştıkları marketi soydular

Güncelleme Tarihi:

Çalıştıkları marketi soydular
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 17:15

Ankara'daki bir market zincirinin farklı şubelerinde çalışan 2 arkadaş, filmlere konu olacak senaryo ile çalıştıkları marketi soyarak 15 bin 500 lira çaldı.

Haberin Devamı

Polisin, detaylı çalışması soygunu ortaya çıkarırken, şüphelilerdin birinin sevgilisinin de aynı markete çalıştığı belirlendi. 2 şüpheli tutuklandı. Çankaya’daki market şubesine giren kar maskeli kişi, kasiyer kadın S.B. ile çalışan M.U.’yu tehdit ederek çelik kasadaki 15 bin 500 lirayı alarak kaçtı. Çalışma başlatan Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera incelemesinde M.U.’nun şüpheli hareketlerde bulunduğu, kar maskeli soyguncuya da yardım ettiğini belirledi. Bunun üzerine M.U.’nun arkadaş çevresini inceleyen Gasp büro ekipleri, kar maskeli şüphelinin izine ulaştı.

ARKADAŞ ÇIKTILAR

Yapılan çalışmada kar maskeli soyguncunun da marketin farklı bir şubesinde çalışan E.D. olduğu belirlendi. Bunun üzerine M.U. ve E.D. gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinde M.U. ve E.D.’nin arkadaş oldukları, soygunu birlikte planladıkları, kasiyer S.B.’nin de E.D.’nin sevgilisi olduğu belirlendi. M.U. ve E.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!