Çalıntı çamaşırla pazara tezgah

Güncelleme Tarihi:

Çalıntı çamaşırla pazara tezgah
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 00:00

Başkent’te’te 5 kafadar hırsız, gönderilmek için hazırlanan paketleri çaldı.

Haberin Devamı

Başkent’te’te 5 kafadar hırsız, bir kargo firmasının önünde gönderilmek için hazırlanan paketleri çaldı. Hırsızlar, paketlerden çıkan kadın iç çamaşırlarını pazarda tezgah kurup satmaya kalkınca yakayı ele verdi.

Hırsızlık Büro Amirliği, son üç ayda meydana gelen hırsızlık olayları üzerine çalışma başlattı. Çankaya’da bir hastane, bir kargo firması ile 10 ayrı evde hırsızlık yapan 5 kişiyi takibe alan ekipler, operasyon yaptı. Evlerden para, ziynet eşyaları çalan hırsızlar, gündüz saatlerinde girdikleri bir hastaneden ise plazma televizyon alırken güvenlik kameralarına yakalandı.

İÇ ÇAMAŞIRI ÇIKTI

Hırsızlar, Balgat’ta bulunan bir kargo firmasının önündeki kolileri çalarken de kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Kargo çalışanlarının arkasında koştuğu hırsızlar yakalanmadı. Çaldıkları kolilerden kadın iç çamaşırı çıkınca hırsızlar Yenişehir Pazarı’nda tezgah açtı. Kurdukları seyyar tezgahta çaldıkları kadın iç çamaşırlarını satan hırsızlar, sivil güvenlik timleri tarafından fark edildi.

Haberin Devamı

‘BİZ DEĞİLİZ’ SAVUNMASI

Destek ekibinin gelmesiyle yapılan operasyonda hırsızlar gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan hırsızlar, “Kameradaki görüntülere yansıyan kişiler biz değiliz. Ancak bize çok benziyor” diye kendilerini savundular. Emniyetteki sorgulamalarının ardından hırsızlar Veli A., Gazi N., Duran Y., Selahattin G. İle Melih Orçun Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İÇ ÇAMAŞIRLARINI BÖYLE ÇALDI
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!