Güncelleme Tarihi:
Kebapçılık serüveninin 2002 yılında “TIR Dürüm”le başladığını belirten Çadır Kebap’ın sahibi Tufan Köksal, “Yeni büyük ve geniş mekanımızda değişik konsept ve eşsiz lezzetlerimizle Ankaralıların hizmetindeyiz” dedi. Başka bir yerde şubeleri olmadığını vurgulayan Köksal, Çadır Kebap’ın hikayesini şöyle anlattı:
TIR’da başladı
“Adanalı birisi olarak iyi bir Adana kebabının eksikliğini gördüm ve kebabı orjinal ortamda Ankaralılarla buluşturmayı hedefledim. Bir TIR satın alarak tüm donanımıyla Ankara’ya getirdim. Halk Bankası Genel Müdürlüğü yanında bulunan arsayı kiralayıp, park ettim. TIR’ın yanına Aydın’dan getirttiğim kıl çadırı kurdum. Çadırın içine odunların yandığı doğal şömine ve tropikal balıkların yüzdüğü akvaryum masalar koyarak Adana’dan gelen ustalarla hizmete başladım. Altı yıl burada hizmet verdikten sonra mevcut yerden yol geçeceği için 2008 yılında Eskişehir Yolu üzerinde yeni bir mekan kurdum.
Şubemiz yok
2011 yılında Eskişehir Yolu’ndaki mekanı devrederek Çadır’ı ODTÜ Teknokent’e taşıdık. Müşterilerin giriş çıkışında sorun yaşanınca Çayyolu’na geldik. Yeni mekanımız 450 kişilik. Beş katlı bir mekana sahibiz. 54 personelimizle hizmeti vermeye çalışıyoruz. Çocuk oyun alanı ve her katta maç yayınlarının olduğu geniş projeksiyonlar bulunuyor. Çadır Kebap’ın tek yeri Çayyolu’nda. Adanalı ustalarımızdan oluşan profesyonel kadromuzla tüm müşterilerimizi Çayyolu’na bekliyoruz.”