Buzlanmaya karşı 24 saat nöbet

Güncelleme Tarihi:

Buzlanmaya karşı 24 saat nöbet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2010 00:00

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışı ve buzlanma ihtimaline karşı hazırlıklarını tamamladı. Oluşturulan ekipler meteorolojik bilgiler doğrultusunda hareket edecek.

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekipleri, kar yağışı ve buzlanma ihtimaline karşı 24 saat görev yapacak.

Araçlar etkilenmesin

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, başkentin ana cadde ve bulvarları ile otobüs ring yolları, genişliği 12 metreden büyük sokaklar ve kaldırımların Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olduğu, kar yağışı ve buzlanma ihtimaline karşı oluşturulan temizlik ekiplerinin, sorumluluk alanındaki yerlerde araç ve yaya trafiğinin kış koşullarından olumsuz etkilenmemesi için 24 saat süreyle işbaşında olacağı belirtildi.

Araçların yerleri belirlendi

Karla mücadele amacıyla oluşturulan ekiplerin, meteorolojik bilgiler doğrultusunda hareket edeceği ifade edilen açıklamada, araç parkındaki belediye araçlarının da hava durumuna göre yönlendirileceği kaydedildi. Belediye araçlarının, Esenboğa Havalimanı yolu, Konya yolu, Cinnah caddesi, Atatürk bulvarı, Yenimahalle Şentepe, Keçiören ve Mamak’ta konuşlandırıldığı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!