Buzlanma ölüm getirdi

Güncelleme Tarihi:

Buzlanma ölüm getirdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 01:15

Keçiören Fatih Köprüsü’nde, buzlanmanın etkisiyle yoldan çıkan, yön levhasına çarptıktan sonra yan yatan araca arkadan gelen bir başka araç çarptı. Feci kazada 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Başkent’te, önceki gece soğuk havanın da etkisiyle yollarda buzlanma meydana geldi.
Keçiören Fatih Köprüsü’nde önceki gece Ali Sönmez yönetimindeki 06 FSV 17 plakalı araç, kayganlaşan zeminde sürücüsünün kontrolünden çıkıp, bariyerlere çarparak yan yattı. Bu sırada arkasından seyreden Murat Işık idaresindeki 06 DB 9130 plakalı araç da duramayarak yan yatan otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Ali Sönmez ve yanında bulunan emekli başkomiser olduğu öğrenilen Ayhan Ülger olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Tahir Saraç, Hüseyin Aydın ile diğer araçta bulunan Türkan Çoban ve sürücü Murat Işık ise yaralandı. Tedaviye alınan yaralılardan sürücü Murat Işık’ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DOLMUŞ ŞOFÖRÜ ŞOK OLDU

Kazanın olduğu Fatih Köprüsü’nden geçerken tesadüfen kazayı gören bir dolmuş şoförü, aracı bir yakınının arabasına benzeterek olay yerine geldi. Aracın plakasına baktıktan sonra yol kenarında duran cesetlere yönelen adam, sağlık ekipleri yardımıyla cesetlere baktı. Dolmuş şoförü, ölen kişinin amcası olduğunu görünce sinir krizi geçirdi. Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi savcının incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

CİP PARÇALANDI YOL KAPANDI

Fatih Köprüsü’ndeki bir diğer kaza ise önceki gece 02.00 sıralarında meydana eldi. Keçiören istikametine seyreden cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle yol ayırımındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motor kısmı parçalanan ve ters dönen araç yolu trafiğe kapattı. Aracın sürücüsü kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. Kazayı görüp olay yerinde duran bir vatandaş yaralı sürücüyü otomobiliyle hastaneye götürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza yerinde tedbir aldı. Araç çekiciyle otoparka çekildi. Aracın ön tarafı adeta hurdaya döndü. Kaza yerine tuzlama aracı da sevk edildi. Ekipler kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!