Büyükşehir Tatil Kamplarında

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Tatil Kamplarında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2015 12:47

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak hizmete sunulan tatil kampları, konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Yaz boyunca başarılı öğrenciler, yaşlılar ve engelli vatandaşlardan oluşan farklı gruplar Ankara’dan, Altınoluk, Akçakoca ve Kesikköprü’de bulunan tesislerde bir hafta tatil yapmak üzere yola çıkıyor. Tatil süresince düzenlenen geziler, eğlence dolu aktivite ve yarışmalarla dolu günlerin keyfini ve mutluluğunu yaşayan konuklara her hafta yenileri ekleniyor.
Büyükşehir Belediyesi eski Otobüs Dairesi Başkanlığı alanında düzenlenen tören ile bu hafta engelli vatandaşlar ve ailelerinden oluşan 119 kişilik bir grup Akçakoca’da bulunan tesislerde tatil yapmak için yola çıktı. Yaşlılardan oluşan 198 kişilik diğer grup Altınoluk’taki tatil kampına uğurlandı.
GELENEK HALİNE GELDİ
Büyükşehir Belediyesinin gelenek haline gelen tatil kamplarına her yıl zihinsel engelli çocuğu ile katıldığını belirten Ayşegül Öztürk, “Geçen yılda katılmıştık. Çok güzel olmuştu. Tatil kampları çocuklarımızın özgürce eğlenebildiği bir yer” dedi.
Zihinsel engelli çocuğu ile Akçakoca Tatil kampı için yola çıkmaya hazırlanan bir diğer konuk Nurgül Köse de, “Bu imkanı bize sağlayanlardan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Hizmet Merkezi üyelerinden Nebahat Baysal da, SGK’dan emekli olduğunu dile getirerek, “Burada yeni arkadaşlıklar ediniyoruz. İstanbul’da yaşıyordum. Ankara’ya yerleştim. Burada olmaktan çok mutluyum” dedi
13 Haziran’ın doğum günü olduğunu dile getiren bir başka konuk Nurten İlbaş da, şunları söyledi: “Altınoluk tatili bana doğum günü hediyesi gibi oldu. Sayın Melih Gökçek’e teşekkürlerimi iletiyorum.”
Her hafta bir grubun konuk edileceği kamplara, okullarında başarılı olan öğrenciler de Kesikköprü’deki tesislere yarın uğurlanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!