Büyükelçiye Kraliçe ve Atatürk portresi

Güncelleme Tarihi:

Büyükelçiye Kraliçe ve Atatürk portresi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2022 11:36

Beştepe Koleji’nin A Level Day etkinliğinde İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Ajay Sharma’ya Kraliçe II. Elizabeth ve Atatürk portresi hediye edildi.

Haberin Devamı

Çift diploma programıyla eğitim veren Beştepe Koleji, A Level sınavlarında aldıkları notlarla dünya çapındaki başarılarını ortaya koyan öğrencilerine başarı belgelerini vermek ve küresel sorunları masaya yatırmak üzere her yıl A Level Day etkinliği gerçekleştiriyor. İlk yılından bu yana İngiliz Büyükelçiliği’nin de onurlandırdığı geleneksel A Level Day etkinliğinin bu yıl beşincisi gerçekleştirildi.

Etkinliğe İngiltere Büyükelçisi Ajay Sharma, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Özel Öğretim Şube Müdürü Yonca Çavuşoğlu ve birçok önemli öğretim görevlisi panelist katıldı.

Beştepe Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Ünlüer, İngiltere Büyükelçisi Ajay Sharma’ya, yakın zamanda hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth’in Çankaya Köşkü ziyareti esnasında Mustafa Kemal Atatürk portresi önünde çekilen fotoğrafın yer aldığı özel bir tablo hediye etti. Anlamlı hediye, hem İngiltere’ye sunulan taziye dileklerini hem de özel günün anısını simgeledi.

Haberin Devamı

Büyükelçiye Kraliçe ve Atatürk portresi

BAKMADAN GEÇME!