Büyük değişim

Güncelleme Tarihi:

Büyük değişim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2016 15:27

UEFA Avrupa Liginde gruplarda mücadele eden Osmanlıspor 20, geride kalan sezonun ikinci yarısındaki çıkışı ile dikkati çeken takımı Gençlerbirliği ise 40 oyuncuyu kapsayan geliş-gidişli bir transfer trafiğinin içinde kaldı.

Haberin Devamı

Süper Ligde mücadele eden iki Başkent takımı Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, 1 Haziran’da başlayıp, 1 Eylül’de sona eren birinci transfer döneminde, hareketli günler geçirdi. Bu sezon ligin yanı sıra UEFA Avrupa Liginde mücadele eden ve gruplara kalma başarısı gösteren Osmanlıspor, 20, geride kalan sezon Teknik Direktörlüğe İbrahim Üzülmez’i getirmesinin ardından yaptığı çıkış ile dikkati çeken Gençlerbirliği ise 40 oyuncuyu kapsayan bir yoğun bir transfer trafiğinin içinde kaldı. Kırmızı-siyahlılar, 14 yeni oyuncuyu kadroya katarken, kimisi serbest kalan, kimisi bonservisi ile giden kimisi de kiralık olarak gönderilen 26 oyuncuya yol verdi. Osmanlıspor ise 9 oyuncu transfer ederken, 11 oyuncu Başkent’ten ayrıldı.

GENÇLER’DE BALKAN HAVASI

Gençlerbirliği’nde gelen oyuncular içinde Balkan ülkelerinden olanlar ağırlık taşıdı. İşte Beştepe’nin yeni yüzleri:
Vedat Muric (Giresunspor), Samuel Owusu (Radnik Surdulica), Marko Milinkovic (Slovan Bratislava), Cosmin Matei (Atromitos Athen), Aleksandar Scekic (Bokelj), Kamal Issah (Norvec Stabaek), Abdul Rahman Khalili (Mersin İdmanyurdu), Tokelo Rantie (Güney Afrika), Taha Cengiz Demirtaş, Mahmut Bilir, Recep Karabacak (Hacettepe), Orhan Şam (Kasımpaşa), Nihat Şahin (Mersin İdmanyurdu), Dieudonne Gbakle (Metz)
Gidenler: Djalma Campos (PAOK), Mustafa El Kabir (Sagan Tosu), Aleksandr Hleb (BATE Borisov), Martin Spelmann (Aarhus), Olafur Ingi Skulason, Iasmin Latovlevici, Hakan Aslantaş (Kardemir Karabükspor), Tayfur Bingöl (Göztepe), Ferhat Kaplan (Antalyaspor), Turgut Doğan Şahin (Kasımpaşa), Enes Uzun, Onur Uslucan, Ömer Akyörük, Abdullah Balıkçı (Hacettepe), Alaaddin Okumuş (Kastamonuspor 1966), Guido Koçer, Çağrı Bülbül (Giresunspor), Atabey Çiçek (Bandırmaspor), Berat Tosun (Boluspor), Mehmet Cansın Çicek (Gümüşhanespor), Emre Gültekin (Boluspor), Artun Akçakın (Şanlıurfaspor), Ersel Asliyüksek (BŞB Erzurumspor), Doğa Kaya (Göztepe), Hikmet Balioglu (Serbest), Dieudonne Gbakle (Manisaspor-Kiralık)

Haberin Devamı

SON GÜNDE 2 TRANSFER

Osmanlıspor, tecrübeli isimlerle kadrosunu güçlendirirken, son gün 2 önemli transfer yaptı. Osmanlı’nın yeni transferleri:
Zydrunas Karcemarskas (Gaziantepspor), Cheick Diabate (Bordeaux), Engin Bekdemir (Eskişehirspor), A.Eyüp Türkaslan (BUGSAŞ Spor), Sinan Kurt (Oberhausen), Aykut Demir (Trabzonspor), Koray Altınay (Çaykur Rizespor), Adam Maher (PSV Eindhoven), Adrien Regattin (Toulouse)
Gidenler: Ahmet Şahin, Serdar Deliktaş ve Mahmut Akan (Kardemir Karabükspor), Gabriel Torje, Anas Sharbini ve Hakan Canbazoğlu (Yeni Malatyaspor), Uğur Demirok (Trabzonspor), Bilal Aziz Özer (Eskişehirspor), Ömer Alp Kulga (Denizlispor), Galip Güzel (Sivasspor), Okan Baydemir (BUGSAŞ Spor)

Haberin Devamı

DIABY OCAK'A KADAR İDMANA ÇIKACAK

Osmanlıspor, transferde geleceğe yönelik adımlar da attı. Mor-sarılar, Belçika’nın Lierse takımında oynayan 21 yaşındaki Alassane Diaby’i kadrosuna kattı. Mali A Milli Takımında stoper olarak görev yapan genç oyuncu, Aralık ayına kadar Osmanlıspor ile idmanlara çıkacak. Yöneticiler, futbolcuyu bu süre içinde oynatmayacakları bilgisini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!