Burs için özel defile

Güncelleme Tarihi:

Burs için özel defile
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 14:36

ANAÇEV ve İnönü Vakfı, daha fazla öğrenciye burs imkânı sağlayabilmek için ünlü modacı Mehmet Köymen’in tasarımlarının yer aldığı özel bir defile düzenledi. Defileye, Macaristan’ın Ankara Büyükelçiliği ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı(ANAÇEV) ve İnönü Vakfı, burslu öğrenciler yararına Macaristan’ın Ankara Büyükelçiliği himayesinde bir defile düzenledi. Defilede ünlü modacı Mehmet Köymen’in tasarımları sergilendi.
Macaristan Büyükelçiliği rezidansında gerçekleşen etkinliğe Büyükelçi Gabor Kiss ve eşi Dora Kiss ile ANAÇEV Başkanı Ayla Hatırlı ve İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker ev sahipliği yaptı. Davete, İsrail’in Ankara Büyükelçisi Eitan Na’eh ve eşi Cherly Na’eh, çok sayıda dernek ve vakıf üyesi ile davetli katıldı. Büyükelçi Gabor Kiss, böylesine anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ANAÇEV ve İnönü Vakfı’na teşekkürlerini iletti. Ayla Hatırlı ve Özden Toker de, eğitimin önemine dikkat çekerek, daha fazla öğrenciye burs imkânı sağlanabilmesi için desteklerin artması gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından ünlü modacı Mehmet Köymen tarafından hazırlanan koleksiyon sunuldu. Yaklaşık 45 dakika süren defile, izleyenlerden büyük beğeni kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!