Bu kez takımı Alişan kazandı

Güncelleme Tarihi:

Bu kez takımı Alişan kazandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2008 00:00

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Büyük Ankara Festivali"nin ikinci gününde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e daha önce üç takım elbise kaybeden şarkıcı Alişan bu kez galip gelmeyi bildi.

Büyük Ankara Festivali’nde alışveriş ve eğlencenin yanı sıra çeşitli kuruluş ve şirketlerce açılan stantlar da vatandaşların ilgi odağı oldu. Stantlar özellikle

Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürlüğü tarafından açılan stantta yer alan ekmek çeşitleri de Başkentlilerin beğenisini kazanırken, stantta yer alan seyyar ekmek fırını büyük ilgi çekti.

Festivalin bir başka ilgi çeken bölümü ise Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanlığı ile Büyükşehir Belediyesi Şirketi BELYA tarafından düzenlenen stant oldu. Stantda Kültür Bakanlığı ile ortaklaşa "Fonograftan Radyoya" yüzyıllık antik radyolar sergilenirken, yıllar öncesinde yayınlanan çeşitli gazete ve dergi örnekleri de bir başka ilgi odağı oldu.

Atlı güvenlik görevlileri

Festival süresince kontrol ve devriye amaçlı görev yapacak olan "Atlı Güvenlik" özellikle çocukların ilgisini çekiyor ve meraklı bakışlarına neden oluyor.

Çeşitli oyuncakların ışıklı gösterileri eşliğinde alanı dolaşan kortejin ardından sahneye çıkan ünlü şovmen Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler ise Başkentlilerin de katılımıyla birlikte düzenledikleri yarışmaların ardından, bardak çekme yarışması için sahneye Başkan Gökçek ve Alişan’ı davet ettileR.

Uygur kardeşler, bardak çekme yarışması için Başkan Gökçek ve daha önce üç kez yenilerek, üç takım elbise kaybeden Alişan’ı bir kez daha yarışma için sahneye davet etti. Alişan ise sahneye daha önce Başkan Gökçek’e karşı kaybettiği takım elbiseyi getirirken, bir kez daha heyecan içinde geçen yarışmanın bu kez de galibi Alişan oldu.

Konser öncesinde on binlerce Başkentliye seslenen Başkan Gökçek, "Dünden bu yana festival heyecanını birlikte yaşıyoruz. On binlerce Ankaralı ve Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen binlerce kişi bu coşkuya katıldı ve bu eğlenceye ortak oldu" dedi. Yarışmanın ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Alişan şarkılarını on binlerce Ankaralıdan oluşan muhteşem koro ile birlikte söyledi.

Başkan Gökçek Edanur’u arayacak

FESTİVAL alanındaki stantları tek tek gezen ve sergilenen ürünlere ilişkin bilgi alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, festivalin ikinci gününde de Başkentlilerle birlikte oldu. Alanda kurulan ve Suheyl-Behzat Uygur kardeşlerin sunumuyla çeşitli yarışmaların düzenlediği dev havuzu da ziyaret eden Başkan Gökçek, burada kendisine ’Çocuk’ isimli şiirini okuyan Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kulübü üyesi Edanur’u da ilgiyle dinledi. Şiirinin ardından Başkan Melih Gökçek’e kol düğmesi de hediye eden Edanur’a Başkan Gökçek, "Bu kol düğmesini taktığımda seni arayıp, bunu sana söyleyeceğim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!