Bu evde ters giden bir şey var

Güncelleme Tarihi:

Bu evde ters giden bir şey var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 14:36

Türkiye’nin ikinci “tepetaklak” evi Ankara’da ziyarete açıldı. Eskişehir Yolu üzerindeki 120 metrekarelik evin yapımı altı ay sürdü.

Haberin Devamı

Ankara’da ilk, Türkiye’de ikinci olma özelliğini taşıyan “Neşeli Köy Tepetaklak Ev” projesi, Eskişehir Yolu üzerindeki yerinde ziyaretçilerini bekliyor. Özel bir firmanın yapımını altı ayda tamamladığı 120 metrekarelik “tepetaklak” evle ilgili bilgi veren proje ortaklarından ve mimarlarından Mete Gültekin, son yıllarda fotoğrafa olan ilginin kendilerini cesaretlendirdiğinibelirterek, “Ankara için bir cazibe merkezi oluşturmayı amaçlıyoruz.

Bu evde ters giden bir şey var

Ankara için farklı bir alternatif olduğunu, şaşırtıcı etkisiyle keyif vereceğini düşünüyoruz" dedi. Gültekin ayrıca, evdeki tüm eşyaların tavanda bulunması nedeniyle insanların şaşkınlıklarını gizleyemediğini söyledi. Gültekin, gerekli güvenlik testlerini de başarıyla tamamladıklarını ve ziyaretçiler için sorun olmadığını teyit ettiklerini ifade etti. “Neşeli Köy Tepetaklak Ev”, haftanın her günü 09.00-18.00 saatlerinde gezilebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!