Bolu Dağı Et Restaurant yeni şubesini açtı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2012 02:24

BOLU Dağı Et Restaurant, yeni şubesini Nene Hatun Caddesi’nde açtı.

Haberin Devamı

 Kasap bölümü camekan olan ve müşterinin gözünün önünde hizmet veren mekan bu konseptiyle Ankara’da ilk olma özelliğine sahip. Bolu Dağı Et Restaurant lokanta zincirine yeni bir halka ekledi. Nene Hatun Caddesi’ndeki şubenin açılışında kasap bölümü, konukların dikkatini çekti. Mekanın işletmecisi İlyas Güveneroğlu, “Biz burda müşterilerimize evimize gelen misafir gibi davranıyoruz. Müşteri restoranımıza adımını attığı anda farkı hissetmeli. Örneğin kapıdan girerken yan tarafınızda kasap bölümünü görüyorsunuz. Sipariş verdiğiniz anda gözünüzün önünde kesilen et tabağınıza servis ediliyor. Doğal et kullanıyor hem de gözleri önünde kesiliyor. Ne yediğini bilmek müşterinin hakkı” dedi.

Aileler için

Ailece gelen herkesin zevk alarak oturabileceği mekan sayısının çok az olduğunu belirten Güveneroğlu, “Giriş bahçemiz ve arka bahçemiz fasıl ekibi eşliğinde lezzetli yemeklerimizi tatmak isteyen orta yaş üstü müşterilerimiz için hazır şekilde bekliyor. Çocuklarımız için oyun parkımız var. Genç arkadaşlarımızı da unutmadık. Onlar içinde “Pub”a benzeyen bar kısmımız mevcut. Yani bir aile restoranımıza adım attığında aradığı her şeyi burada bulabilecek” dedi. Toplu yemekler ve iş yemekleri için “VIP” salonları bulunan mekan Nene Hatun Caddesi’nde yeni müşterilerini bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!