Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2009 22:50

Haberin Devamı

İlköğretimden AB Projesi

GÖLBAŞI’nda Avrupa Birliği (AB) ve aday ülkeler arası kültürel paylaşım ve diyaloğu geliştirmek üzere İnönü İlköğretim Okulu tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürl üğü’nün desteğiyle başlatılan proje çalışması devam ediyor. Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, AB Projesi çalışmalarına ayrı bir önem verdiklerini belirtti.

Başkan Haşlak’tan esnaf ziyareti

akp’nin Gölbaşı Belediye Başkan adayı Abdulnasır Haşlak, Haymana Yolu üzerindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Haşlak, esnaf ziyaretine beraberinde akp İlçe Teşkilat Başkanı Ramazan Şimşek ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyesi aday adayı Lütfü Yılmaz ile birlikte katıldı.Esnafların yakın ilgi gösterdiği Abdulnasır Haşlak, “Bugüne kadar Gölbaşı’na yaptığımız hizmetlerimize bundan sonra da devam edeceğiz. Sizlerin de desteğiyle Gölbaşı’nda bütün sorunları çözeceğiz” dedi. Basın mensuplarına ’durmak yok, ziyaretlere devam’ diyerek espiri yapan Başkan Haşlak, “Esnaflarımızın yararlanabileceği projelerimiz var” dedi.

Kırıkkale’ye modern duraklar

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/DHAKIRIKKALE Belediyesi, kentin belirli noktalarına modern taksi durakları yaptırıyor. Duraklar hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Fatih Tuncay, “Estetik görünümlü taksi duraklıları inşa çalışması başlatıldı. İlk etapta Adliye Taksi Durağı ve Cumhuriyet Meydanı’na modern duraklar yerleştirildi” dedi. Kent merkezine kurulan ve estetik açınadan modern taksi durakları, daha rahat çalışma ortamı bulacak olan şoför esnafını da memnun edip, rahatlattı. Zabıta Müdürü Tuncay, “Adliye Taksi Durağı ile Cumhuriyet Meydanı’nda Güneş Taksi Durağı, Terminal Taksi ve Nokta mevkiinde hizmet veren taksi durağı inşa edilecek. Çalışmayı kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Cemil Çicek’ten beraberlik mesajı

akp, Etimesgut’ta seçim çalışmalarına düzenlenen bir toplantı ile resmen başladı. Toplantıda bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı cemil çiçek, toplantıda gördüğü birlik, beraberlik ve samimiyet manzarasından memnun olduğunun altını çizdi. Akşamın bu saatinde evinde ailesi ile birlikte olmak yerine toplantıya katılan vatandaşların hiç bir çıkar ve menfaat gözetmeksizin burada olduklarını ifade eden Bakan Çiçek, “Biz bu hizmet işini Allah rızası için yapıyoruz. Bu da güzel bir şeydir” diye konuştu. 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde bir bayram yaşayacaklarının altını çizen Çiçek seçim öncesinde bulunan üç ayı, Ocak, Şubat, Mart Ayı’nı, Recep Şaban ve Ramazan ayına benzeterek, 29 Mart akşamında bayram yaşayacaklarının altını çizdi.

Haberin Devamı

Alo Kaldırım’a 750 başvuru oldu

SİNCAN Belediyesi tarafından Ağustos ayında kurulan “Alo Kaldırım Tadilat İhbar Hattı”na altı ay içerisinde yaklaşık 750 başvuru yapıldı. Belediye ekipleri bu ihbarları tek tek değerlendirerek sorunları giderdi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada, küçük tadilatlar gerektiren kaldırım sorunlarını çözüme kavuşuyor. Sincan’lı vatandaşlar 270 29 26 numaralı Alo Kaldırım Hattı’nı arayıp şikayetini dile getirmesiyle birlikte, belediye ekipleri belirtilen cadde veya sokağa

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!