Boğa çarpınca iki kolu kırıldı

Güncelleme Tarihi:

Boğa çarpınca iki kolu kırıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2017 13:07

Başkent'te sahibinin elinden kurtulan boğanın çarpması sonucu kendi kazdığı çukura düşen 63 yaşındaki Aslan Atmaca’nın iki kolu kırıldı. Öte yandan Ankara’da kurban keserken yaralanan 650 kişi acil servisleri doldurdu.

Haberin Devamı

Başkent'te sahibinin elinden kurtulan boğanın çarpması sonucu kendi kazdığı çukura düşen 63 yaşındaki Aslan Atmaca’nın iki kolu kırıldı. Öte yandan Ankara’da kurban keserken yaralanan 650 kişi acil servisleri doldurdu. Ankara’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde kesim alanlarındaki yoğunluk ikinci gün de devam etti. Kurbanlıklarını kesmek için yollara düşen vatandaşlar, acemi kasap manzaraları ile karşılaştı. Kesim alanına getirilen bir boğa, kesim sırasında sahibi Aslan Atmaca'nın elinden kurtuldu. Boğanın çarpmasıyla kazdıgı çukura düşen Atmaca'nın iki kolu kırıldı. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Atmaca, "Boğayı kesim için kafasından tutuyordum. Elimizden kurtularak boynuzları ile bana vurdu. Kurban atıkları için açılan çukura iki elimin üstüne düştüm. Çocuklar ve akrabalarım beni çukurdan çıkararak hastaneye getirdi. İki kolum da kırılmış, alçıya aldılar" dedi. Bir diğer acemi kasap ise, kurban keserken elindeki bıçağın bacağına saplanması sonucu yaralanarak Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

650 KİŞİ ACİLE KOŞTU

Öte yandan Başkent’te kurban keserken yaralanan yaklaşık 650 kişi hastanelerin acil servislerinde tedavi edildi. Kurban ibadetini yerine getiren vatandaşlardan bazıları, hayvanların darbesi ve kesici aletlerle yaralandı. Özel araçları veya ambulanslarla hastanelere ulaşan yaralılara acil servislerde müdahale edildi. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Başkent’te, üniversite ve devlet hastanelerine saat 15.30 itibariyle yaklaşık 650 kişi müracaat etti. Vatandaşların en çok parmak, el, kol ve bacaklarındaki yaralanmalar nedeniyle hastanelere başvurduğu, tedavileri ayakta yapılan yaralıların taburcu edildiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!