Güncelleme Tarihi:
Soğukların aniden bastırmasıyla grip ve soğuk algınlığı kapıyı çalınca çocuk ve yetişkinler yataklara serilmeye başladı. Hekimler hemen antibiyotik kullanılmaması uyarısı yaparken, FER BAL’ın sahibi ve bal gurmesi Selçuk Solmaz da, hekimlerle aynı fikirde. Solmaz, şunları söyledi:
“Bana göre mücadele yöntemi çok basit. Çocukların önce bağışıklık sistemi güçlendirilmeli. Bunun için kahvaltı sofrasında mutlaka bal olmalı.
Ancak etkin mücadele için mucizenin yolu özel formülden geçiyor. Çocuk ve yetişkin diyabet hastası değilse ve alerjik yapısı yoksa bir de hekimlerinden kendisi için verilmiş özel bir tavsiye bulunmuyorsa, mucize formül herkes için geçerli. Bal ve bal ürünlerinden hazırlanıyor. İşin ustası, yani ehil eller tarafından hazırlanması gerekiyor. Kestane balı, arı sütü, polen ve çağın mucizesi olarak nitelendirilen ve doğal antibiyotik özelliği taşıyan Propolis, belli ölçülerde karıştırılarak özel bir kokteyle dönüştürülüyor. İlk kullanımından itibaren kişinin bağışıklık sistemini güçlendiren özel kokteyl hastalıklara geçit vermiyor. Her çocuk ve yetişkin için ayrı, ayrı kokteyl hazırlanıyor.
Başbakan’ın balı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme taşıdığı ‘kestane balı’ diğer bal çeşitlerine fark atıyor. Doğal antibiyotik özelliği de taşıyan bu bal, bağışıklık sistemini güçlendirmek için hazırlanan kokteyllerin vazgeçilmezi. Aynı karışım içerisinde yer alan ‘propolis’, bitki ve ağaç reçinelerinden elde ediliyor. Normal antibiyotikten çok daha güçlü.”
FER Bal olarak hazırladığımız özel karışımlar hücre yeniliyor, enerji ve güç vererek kullanıcıların yaşam kalitesini çok yükseltiyor.”