Bitmeyen çalışma isyan ettirdi

Güncelleme Tarihi:

Bitmeyen çalışma isyan ettirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2022 15:10

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Türközü Mahallesi 428. Cadde’de beş aydır devam eden altyapı ve yol çalışmasının yaşattığı mağduriyet nedeniyle ABB’yi eleştirdi.

Haberin Devamı

Çileye dönüşen çalışma nedeniyle Mahalle Meclisi kuran ve ABB’ye tepki gösteren vatandaşlarla dün Türközü Mahallesi’nde buluşan Köse, özetle şu ifadeleri kullandı: “Türközü, Kazım Orbay ve Akdere Mahalleleri’nin kesiştiği yerde Mamak Belediye’mizin en büyük caddesinde aylardır yaşanan çileyi konuşmak için bir araya geldik. Ankara Büyükşehir Belediyesi, her konuda olduğu gibi burada da yaptığı işi eline yüzüne bulaştırdı. Aylardır burada yapılmaya çalışılan bir altyapı çalışması var. Büyükşehir ekipleri gelip, iki saat çalışıp gidiyorlarmış. Tamamlanmak bir yana arapsaçı haline gelmiş. Böylece bıraksınlar 24 saat çalışarak ekiplerimizle beraber burayı trafiğe açarız.”

VATANDAŞ MUHATAP BULAMIYOR

Mağduriyetlerini anlatan vatandaşlar ise ne ABB’den ne de ASKİ’den, beş aydır muhatap bulamadıklarını dile getirdi. Kokudan ve toz topraktan evlerinde rahat bir gün geçiremediklerini de söyleyen vatandaşlar, yaşadıkları çilenin bir an evvel bitmesini istedi.

Haberin Devamı

Bitmeyen çalışma isyan ettirdi

BAKMADAN GEÇME!