Güncelleme Tarihi:
ÇAYYOLU’nda hizmet veren biscotti üretim atölyesi “Diana’s Backhouse” düzenlenen kokteylle açıldı. Avusturyalı Diana Güven tarafından açılan atölyede, sadece biccotti üretiliyor. Diana Güven, atölyede pekmezli ve standart olmak üzere iki tür biscotti ürettiklerini söyledi. Esmer şeker, yoğurt, organik yumurtadan yapılan standart biscottilerin metabolizmayı hızlandırdığını belirten Güven, pekmezli çeşidin ise yağsız ve şekersiz olduğunu dile getirdi. Ailesinde herkesin fırıncılık yaptığını anlatan Güven, “Dedelerimin hepsi fırıncılık yaptı. Sadece babam heykeltıraş. Bu atölyeyi kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda açtım. Tatlıyı çok seviyorum. Kilo yapmayan bir tatlı lazımdı ve bunu kendim üretmek istedim. Katkı maddelerine kesinlikle karşıyım. İlerde ekmek fırını açmak istiyorum” diye konuştu.