Beypazarı’nda festival rüzgârı

Güncelleme Tarihi:

Beypazarı’nda festival rüzgârı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2024 14:46

Beypazarı Belediyesi’nin bu yıl 27’ncisini düzenlediği ‘Uluslararası Beypazarı Festivali’ 27-28-29 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

27. Uluslararası Beypazarı Festivali’nde ilçenin zengin kültürel mirası, yöresel lezzetleri, tarihi ve el sanatları, ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılacak. Festival kapsamında çeşitli konserler, halk dansları gösterileri, sergiler, gastronomi etkinlikleri ve yerel üreticilerin stantları yer alacak. Beypazarı’nın tarihi ve kültürel değerlerini keşfetme imkânı sunan geziler ile ziyaretçilere keyifli bir deneyim yaşatılacak. Festivalde ayrıca ünlü isimler sahne alacak. 27 Eylül’de Altay, 28 Eylül’de Sefo, 29 Eylül’de ise İrem Derici sevenleriyle buluşacak.

Beypazarı’nda festival rüzgârı

Özer Kasap

Konserler 21.00 de düzenlenecek. Ankaralıları festivale davet eden Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, “Festivali çok önemsiyoruz. Festival, düzenlenen şehirlerde, o şehre artı tanıtım özelliği katıyor. Biz de üç gün sürecek olan festivalimizde, ilçemiz başta olmak üzere, tarım alanında, tarih alanından, doğa yünüyle Beypazarı’nı en güzel şekilde tanıtacağız” dedi.

Haberin Devamı

Beypazarı’nda festival rüzgârı

İrem Derici


Beypazarı’nda festival rüzgârı

Altay

BAKMADAN GEÇME!