Beypazarı hemşehrisi Filiz Akın’ı ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Beypazarı hemşehrisi Filiz Akın’ı ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2010 00:00

Beypazarlılar ünlü sinema oyuncusu Filiz Akın’ı baba ocağında ağırladılar. Eşi Sönmez Köksal, gazeteci yazar Güngör Uras ile Beypazarı’na gelen Filiz Akın ziyareti boyunca duygulu anlar yaşadı.

Duygulu anlar yaşadı

İlk adımlarını attığı Beypazarı’nda geçmişini yaşayan Filiz Akın’a Tarihi Kentler Birliği toplantısında olan Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp’in yerine Belediye Meclis Üyesi Veysel Ayık ev sahipliği yaptı.

Büyük heyecan

1940’lı yıllarda babası yüksek hakim Sami Bey’in görev yaptığı Beypazarı’nda üç yaşına kadar yaşayan Filiz Akın, o dönemlerde oturdukları konağı gezerken büyük heyecan yaşadı. 85 yaşında olan doğduğu evde yaşamını sürdüren Hediye Çimen ile Filiz Akın’ın karşılaşmasında duygulu anlar yaşandı. Restore edilen konakta uzun süre kalan ve hayranlıkla seyretti.

Filiz Akın alışverişte

Alaaddin Sokakta hayranlarıyla buluşan ve fotoğraf çekilen Filiz Akın yöresel ürünlerin satıldığı tezgahlardan ikramlar alırken alışveriş etme imkanı da buldu. Havuç suyu içerek gezen Akın; satış yapan Beypazarılı hanımları da iş hayatına atıldıkları için tek tek tebrik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!