Beton sektörü Congresium’da

Güncelleme Tarihi:

Beton sektörü Congresium’da
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 13:35

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), hazır beton ve ilgili sektörleri Ankara'da buluşturdu. Bu yıl 8'incisi düzenlenen Beton 2016 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı, Congresium Ankara'da açıldı.

Haberin Devamı

Fuarın açılışına THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Işık açılış konuşmasında şunları söyledi:
“Türkiye hazır beton sektörü, bugün 107 milyon metreküp hazır beton üretimiyle son 7 yıldır Avrupa'daki ülkeler arasında lider konumda ve dünyanın en büyük üçüncü hazır beton üreticisi. Bu liderlik büyük sorumlulukları da beraberinde getiriyor. THBB olarak ülkemizde kullanılan betonun kalitesi için çalışıyoruz. 1994 senesinden bu yana pompa ve transmikser operatörleri, santral operatörleri ve laboratuvar teknisyenleri birliğimizin sertifikalı eğitimlerinden geçiyor. Bu eğitimlere bugüne kadar 16 binden fazla kişi katıldı. Eğitimlerimiz, kalifiye eleman ihtiyacını karşılamanın yanı sıra iş güvenliği ve işçi sağlığına uygun üretime katkı sağlamak amacıyla sürüyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!