Beştepe’de taşlar yerinden oynuyor

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de taşlar yerinden oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2020 23:52

Kulüpte geçmişte yöneticilik yapanlar ile mevcut yönetimde bulunanların en çok eleştirdiği isimlerin başında gelen Atasoy’un, Stancu’nun sözleşmesindeki özel maddeden dolayı başkan Murat Cavcav ile yaptığı konuşma, Beştepe’deki gerilimi tırmandırdı.

Haberin Devamı

Süper Ligde 10 hafta geride kalırken saha içi sonuçları beklentilerin uzağında kalan Gençlerbirliği’nde hem teknik hem de idari anlamda operasyonlar sürüyor. Beştepe’deki son gelişmede, kulüpte uzun süredir idari menajerlik görevini yürüten Emrah Atasoy ile yollar ayrılma aşamasına geldi.
Kulüpte, hem duayen rahmetli başkan İlhan Cavcav döneminde yöneticilik yapanlar, hem de oğlu Murat Cavcav’ın başkanlığında mevcut yönetimde bulunanların en çok eleştirdiği isimlerin başında gelen Emrah Atasoy’un, Bogdan Stancu’nun sözleşmesindeki özel maddeden dolayı başkan Murat Cavcav ile yaptığı konuşma, Beştepe’deki gerilimi tırmandırdı.

SEN KULÜBÜN MENAJERİ DEĞİL MİSİN ?

Kasımpaşa karşısında alınan 2-0’lık yenilginin ardından takım sondan ikinci sıraya düşerken, hafta sonu lider Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak kritik maç öncesinde başkan Murat Cavcav ve yönetim kurulu kaynak oluşturup, oyuncuların geçmişe dönük maaş alacaklarını ödedi. Sakatlığını ileri sürüp 3 haftadır forma giyemeyen Bogdan Stancu’nun, bu esnadaki talebi, başkan ile idari menajer arasındaki tartışmanın fitilini ateşledi. Stancu’nun geçen sezon sözleşmesinde yer alan, (Oyuncu, 20 maçın üzerinde oynaması halinde 100 bin Euro ekstra para alır) özel maddenin işleme konmasını istedi. Atasoy’un, Stancu’nun talebinde ısrarcı olduğunu belirtmesi üzerine öfkelenen Cavcav’ın, “Sen kulübün menajeri mi yoksa oyuncunun menajeri misin ? Kulübün, takımın durumu ortada, senin kulübün menfaatlerini ön planda tutman gerekmez mi” diye çıkıştığı ileri sürüldü. Bu gelişmenin ardından, başkan Cavcav’ın, yönetim kurulundaki arkadaşları ile durum değerlendirmesi yaptığı ve operasyonu tamamlamak için onay aldığı öğrenildi.
Geride kalan sezon tamamlandığında, sözleşmesi sona eren Erdem Özgenç ile Emrah Atasoy’un görüştüğü ve yeni kontrat için anlaştığı iddia edilmiş, bazı yöneticilerin “35 yaşındaki oyunu için telaffuz edilen rakam fazla” diyerek, anlaşmaya karşı çıkması sonucu tartışma yaşandığı ve iplerin gerildiği ileri sürülmüştü.

ÖNCE AKSOY SONRA ÖLMEZ GİTTİ

Gençlerbirliği’nde sezonun başlaması ile birlikte hareketli günler geçirilirken, önce alt yapı koordinatörü olarak görev yapan Taşkın Aksoy ile yollar ayrıldı. Ardından Arif Ölmez, başkan vekilliğinden alınıp, kulüp disiplin kuruluna gönderildi. 9. haftadaki Başakşehir yenilgisinin ardından teknik direktör Mert Nobre’nin sözleşmesi sonlandırılırken, göreve sportif direktör olarak Beştepe’de bulunan Mustafa Kaplan getirildi. Son olarak da Emrah Atasoy’un koltuğu sallanmaya başladı.

Beştepe’de taşlar yerinden oynuyor


JOHANSSON DÖNÜYOR DİEGO OYNAMAYACAK

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nde, hafta sonu oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Kırmızı-siyahlılarda, 3 maçlık cezasını tamamlayan sağ bek Johonsson takımdaki yerini alabilecek. Sakatlığı süren Ayite, henüz hazır olmayan Rahmetullah ile Kasımpaşa maçının başında sakatlanıp oyundan çıkan Diego, kritik müsabakada forma giyemeyecek. 3 haftadır takımdan ayrı kalan Stancu ise kendini hazır hissetmesi durumunda görev alabilecek. Eryaman Stadı’ndaki maçı, Fırat Aydınus yönetecek.
Gençlerbirliği’nin Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. tur maçının tarihi belli oldu. Kupada yoluna devam eden tek Ankara takımı konumundaki Gençlerbirliği, 17 Aralık Perşembe günü Tuzlaspor ile Eryaman Stadı’nda karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!