Bernie Sanders Pursaklar’da

Güncelleme Tarihi:

Bernie Sanders Pursaklar’da
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2021 00:33

ABD Başkanı Joe Biden’ın yemin töreninde yün eldivenleri ve oturuşuyla sosyal medyanın gündeminde yer alan Vermont Senatörü Bernie Sanders, Kızılay’daki Başkent Market Şubesi ve Kuğulu Park’ın ardından bu kez Pursaklar’da ve EGO otobüsündeydi.

Haberin Devamı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden’ın yemin töreninde yün eldivenleri ve oturuşuyla sosyal medyada bir anda trend olan Vermont Senatörü Bernie Sanders akımı devam ediyor. Sanders’ın fotoğrafı ‘photoshop’ ile yüzlerce farklı kareye giriyor. Sanders, Kızılay’daki Başkent Market Şubesi ve Kuğulu Park’ın ardından bu kez Pursaklar’da ve EGO otobüsündeydi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, belediye çalışmalarına eşlik eden Sanders’ın yer aldığı fotoğrafları sosyal medyadan “#BernieSanders bugün Pursaklar’da” notuyla paylaştı. Başkan Çetin’in paylaşımları yoğun etkileşim aldı.

65 YAŞ ÜSTÜ SERBEST Mİ

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız da, Sanders’ın yer aldığı Pursaklar’daki kar küreme çalışmasına ilişkin fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak, “Daha iyisi gelene kadar bence akımın en iyisi bu: #BernieSanders Tebessüm Şehri Pursaklar’da. Pursaklar’ın sokaklarında gezmeyenler anlayamaz” yazdı. EGO Genel Müdürlüğü de Sanders’ın EGO otobüsünde oturduğu bir kareyi sosyal medyadan paylaştı. Bu kareye de sosyal medya kullanıcılarından esprili yanıtlar geldi. Bir kullanıcı, EGO otobüsündeki kareye, “65 yaş üstü serbest oldu mu ya” yorumunu yaptı.

Bernie Sanders Pursaklar’da

Pursaklar Belediyesi ekiplerinin kaldırımda kar küreme mesaisine eşlik ediyor.

Bernie Sanders Pursaklar’da

Pursaklar’da sokak hayvanlarını besliyor.

Bernie Sanders Pursaklar’da

EGO otobüsünde yolculuk yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!