Berberlerde pet şişe ile saç yıkama devri

Güncelleme Tarihi:

Berberlerde pet şişe ile saç yıkama devri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2007 00:00

ankara.sendeyolla.com’un gönüllü kent muhabiri MS Pusu (Bekir Kılıç), su kesintileri için gün sayılan Ankara’da, vatandaşlara düşüncelerini sordu. Dikmen’deki Arça Erkek Kuaförü çalışanları, "Müşterilerimizin saçını pet şişe ile yıkayacağız" diye dert yanarken, herkesi daha duyarlı olmaya çağırmayı da ihmal etmediler.

SEÇİMLERİN hemen ardından su kesintilerinin başlayacak olması vatandaşları tedbir almaya yöneltiyor. Susuz kalma endişesiyle su depolamak için bidon alan vatandaşlar, yerel yönetimleri eleştirirken, meslekleri su ile iç içe olan berberler endişeli.

Dikmen semtinde oturan vatandaşlar su bidonlarının satıldığı dükkanlara akın ederken susuzluk yaşanmaması için ilginç teklifler de sunuyor. Bir vatandaş, "Suların kesileceğini duyduk ve stok yapmak için bidon alıyoruz. Bu nedenle bidon satışlarında patlama oldu, plastik sanayisine hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Dikmen’de erkek kuaförü olarak çalışan Özgür Kamberoğlu ve Yüksel Karaağaç, su yokluğu nedeniyle müşterilerine iyi hizmet sunamamaktan kaygılı olduklarını söylediler. "Müşterilerimizin saçlarını pet şişe suyu ile yıkayacağız" diyerek susuzluk endişesini dile getiren berberler, "Bizim işimiz tamamen suyla. Susuzluk işimizi yarı yarıya etkiler, traştan sonra müşterilerimizin saçını yıkamak zorundayız" diye konuştular.

Suyun tasarruflu kullanılması gerektiğini de söyleyen berberler, "Herkesi duyarlılığa çağırıyoruz" dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!