Dert ortağı muhtarlar

Güncelleme Tarihi:

Dert ortağı muhtarlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2022 16:17

19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Pursaklar Belediyesi, kırsal kesimde ve merkezde olmak üzere 21 mahallede görev yapan mahalle muhtarlarını yemekte ağırladı.

Haberin Devamı

Etkinlikte konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “İlçemizin muhtarları görevlerini özveriyle yerine getirerek talepleri üst makama iletmede eksiksiz hizmet veriyor. Ne mutlu ki belediyemizle her daim birlikte hareket eden ve ortak istişarelerde bulunan muhtarlara sahibiz. Mahallelerimize yaptığımız çalışmaları yerinde takip ederek, bizlere gerektiğinde rehberlik eden tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Dert ortağı muhtarlar

BELEDİYENİN REHBERLERİ

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Estergon Türk Kültür Merkezi’nde muhtarlarla buluştu. Altınok, muhtarlığı yerel yönetimde önemli olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız öncü ve birinci kapıdır. Vatandaşımızın ne sıkıntısı, ne derdi, ne problemi varsa ilk olarak muhtarlarımıza söylüyor. Diğer kurumlarımızla da muhtarlarımız iletişim halindedir. Muhtarlarımız bu anlamda mahallenin dert ortağıdır. Muhtarlarımız demokrasimizin kalesi, demokrasimizin beşiğidir” diye konuştu.
Muhtarlara elektrik ve doğalgaz desteği sağlamak için girişimlerde bulunacaklarını belirten Altınok, “Elektrik ve doğalgazla ilgili de bakanlığımıza bir yazı yazacağız, oradan gelecek cevaba göre bir limit koyacağız, o çerçevede de destek vereceğiz. Tüm muhtarlarımızın gününü tebrik ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

MEMNUN EDEN ORTAK ÇALIŞMA

Kahramankazan Belediyesi, Muhtarlar Günü’ne özel bir davet gerçekleştirdi. Belediye başkan yardımcıları Yusuf Erçelik ve Mahmut Uzun’un katıldığı programda, vatandaşların memnuniyeti için muhtarlarla birlikte çalışmaya devam edileceği vurgulandı. Güvençli İbrahim Çavuş Mahalle Kültür Evi’ndeki yemeğe çok sayıda muhtar katıldı.

BAKMADAN GEÇME!