Belediyede Muhtarlar Derneği bölümü olacak

Güncelleme Tarihi:

Belediyede Muhtarlar Derneği bölümü olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2009 00:00

Milliyetçi Hareket Partisi Çankaya Belediye Başkan Adayı Sami İşel, seçimi kazanması durumunda belediyeye yeni bir hizmet binası kazandıracaklarını belirterek, "Bu binada tüm muhtarları kucaklayacak bir Muhtarlar Derneği bölümü olacak, belediye ile işi olan muhtarlarımız geldiklerinde buradaki sekretaryalarından işlerini göreceklerdir" dedi.

Enerji Otel’de Çankaya’nın 116 mahallesinin muhtarlarıyla bir araya geldi. Yemekli toplantıda önümüzdeki dönemde belediye ve muhtarlar arasındaki ilişkilerin nasıl olması gerektiği konusu ele alındı. Tüm Çankaya Muhtarları adına konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Özgür Özdemir, İşel’e, sağladığı bu işbirliği ve diyalog ortamından ötürü teşekkür etti. Muhtarların yaşadıkları sıkıntıları aktaran Özdemir, kazanacak başkandan ve siyaset kurumundan muhtarlar olarak beklentilerini dile getirdi.

İşel ise, toplantıda yaptığı konuşmada partisinin ve kendisinin muhtarların içinde bulundukları sorunları iyi bildiklerini dile getirdi. Özellikle Çankaya ilçesinde görev yapan muhtarların ihtiyaç ve beklentilerinin farkında olduklarını belirterek, "30 Mart itibariyle seçimi kazandığımız andan itibaren yapacağımız ilk işlerden birisi belediyemize kendi hizmet binasını kazandırmak olacaktır. E-belediyecilik hizmetlerine uyumlu, kırtasiyeciliği, iş takipçiliğini ortadan kaldıracak bu binada mutlaka tüm muhtarlarımızı kucaklayacak bir Muhtarlar Derneği bölümü olacak, belediye ile işi olan muhtarlarımız geldiklerinde buradaki sekretaryalarından işlerini göreceklerdir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!