Başkent’te Fenerbahçe coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Başkent’te Fenerbahçe coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 14:54

Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, ilçe belediyeleri bölgelerindeki alanlara dev ekranlar kurdu. Tarihi zaferin ardından binlerce taraftar, gece geç saatlere kadar, şarkılar söyleyip, başarıyı kutladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nde, Yunanistan temsilcisi Olympiakos’u 80-64 yenerek şampiyonluğa ulaşması, tüm Türkiye’de olduğu gibi Ankara’da da büyük coşkuyla kutlandı. Fenerbahçe, geçen sezon finalde kaybettiği organizasyonda, bu kez finalde Yunanistan ekibi Olympiakos’a büyük üstünlük sağladı ve Euroleague’te ilk şampiyonluğuna uzandı. Maç bitiminden sonra Başkent sokaklarına çıkan Fenerbahçeli taraftarlar, tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu doyasıya kutladı.
Organizasyonun yarı finalinde, Euroleague’de normal sezonu lider bitiren Real Madrid’i eleyen Fenerbahçe’nin finali için Büyükşehir Belediyesi Güvenpark’ta, Çankaya Belediyesi, Yenimahalle Belediyesi, Sincan Belediyesi ve Pursaklar Belediyesi de ilçelerindeki alanlarda, başkentlilerin hep birlikte ve keyif içerisinde müsabakayı izleyebilmeleri için dev Led ekran kurdu.
15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda karşılaşmayı büyük heyecan içerisinde izleyen ve ikinci yarıda farkın açılması ile birlikte coşan Başkentlilere, Büyükşehir Belediyesi ayrıca patlamış mısır, pamuk şeker ve su ikram etti.
Taraftarlar, şampiyonluğun ardından Güvenpark’ta büyük coşku yaşadı. Şarkılar, tezahüratlar ve sloganlar eşliğinde şampiyonluk kutlaması gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Haberin Devamı

Başkent’te Fenerbahçe coşkusu

BASKETBOLCULAR ÖZEL OYNAMIŞ

Başkan Melih Gökçek maçtan sonra, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Maçlarını Kızılay’da dev ekrandan verdiğimizi duyunca, Fenerbahçe basketçileri özel oynamışlar” diye espri yaparak, şampiyon F.Bahçe’yi kutladı. Gökçek, Kızılay Milli İrade Meydanı’ndaki Başkentlilerin coşkusunu yansıtan videoyu da paylaştı.
Twitter’daki takipçileri de maçı dev ekrandan izlettirdiği için Başkan Gökçek’e teşekkür etti.

BATIKENT SARI-LACİVERT

Final maçını Yenimahalleliler ise Yenimahalle Belediyesi’nin Batıkent Meydan AVM önüne kurduğu dev ekranda izledi. Binlerce kişinin nefesini tutarak izlediği maçın ardından Batıkent, sarı-laciverte boyandı.
Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın tarih yazdığını ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ülkemize böyle bir gurur yaşatan tüm basketbolcuları ve Fenerbahçe yönetimini kutluyorum. Dilerim elde edilen bu başarının devamı gelir” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!