Başkent’in sultanları

Güncelleme Tarihi:

Başkent’in sultanları
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 17:22

Ankara’nın 3 takımı, iki farklı kulvarda başarılı olup, bir üst lige yükseldi. Aydın’da yapılan organizasyonda rakiplerini geride bırakan Karayolları, Venus Sultanlar Ligi’ne, Muğla’daki turnuvada ise ilk iki sırayı alan Keçiören Belediye Bağlumspor ve Halkbank, Kadınlar Birinci Ligi’ne çıktı.

Haberin Devamı

Başkent’in voleybol liglerinde mücadele eden kadın takımları, başarılıları ile ön plana çıktı. 3 ekip, mücadele ettikleri kulvarlarda, rakiplerini geride bırakıp, bir üst lige yükseldi.

Birinci Lig final etabı Aydın’da yapıldı. THY’nin ardından, Ankara Karayolları, Vestel Venus Sultanlar Ligi’ne yükselen ikinci takım oldu.
Aydın’daki organizasyonda; THY, Karayolları, Balıkesir BŞB ve Pursaklar Voleybol İhtisas mücadele etti. Son gün, Karayolları, Pursaklar’ı 3-1 mağlup etti ve Balıkesir BŞB ile aynı puana sahip olmasına rağmen averajla ikinci sırayı alıp, Venüs Sultanlar Ligi’ne yükseldi.
Bağlum 3 maçını da kazandı

Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile Halkbank ise Muğla’da düzenlenen Kadınlar 2. Lig Final Grubunda, Özateş Spor Kulübü ve Bergama Doğa Gençlik ile karşılaştı. Bağlumspor, final müsabakalarında oynadığı 3 maçı da kazanıp, 1. Lige yükseldi. Halkbank da ikinci olarak lige çıkma hakkı kazandı.

BAKMADAN GEÇME!