Başkent’in yeni güzeli Eda Baş oldu

Güncelleme Tarihi:

Başkent’in yeni güzeli Eda Baş oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2010 00:00

Ankara Kızları Güzellik Yarışması’nın finali görkemli bir törenle gerçekleşti. Yarışmada birinciliği Eda Baş alırken ikinciliği Seda Arslan, üçüncülüğü ise Gamze Özpınar elde etti.

Haberin Devamı

ANKARA Kızları Güzellik Yarışması’nın ikincisi önceki akşam Swissotel’de gerçekleştirildi. Final gecesine çok sayıda davetli katılırken, Ankara’nın en güzel kızı Eda Baş oldu. İkinciliği Seda Arslan, üçüncülüğü de Gamze Özpınar eldi etti.
Birbirinden güzel kızlar Joker Ajans’ın düzenlediği ve çok önemli isimlerden oluşan kalabalık bir jürinin karşısında ter döktü.
Tuğba Özay da podyumdaydı
Gece World Wella’nın kıyafetlerinin tanıtımıyla başladı. Aynı zamanda güzeller hakkında jüriye bilgilendirme yapıldı. Ardından gelinlikleri tanıtan Ankara Kızları jüri karşısında yeteneklerini sergiledi.
Gecede jüri üyesi olarak bulunan şarkıcı Kendi de şarkılarıyla keyifli anlar yaşattı. Gecede sahne alan diğer bir isim ise podyumların eski ismi Tuğba Özay’dı. Ankara Kızları son olarak podyumda boy gösterdikten sonra jüri kararını sunucular Elit Çam ve Serkan Kızılbayır’a bildirdi.
Son anlarda ilk gözyaşları
Sunucular önce ilk 10’a giren güzelleri anons etti. Ardından World Wella, Monec Kamp, Hoga ve Joker güzelleri belirlendi.
Sunucular ilk üçü açıklarken ilk gözyaşları da damlamaya başladı. Yarışmada üçüncülüğe Gamze Özpınar, ikinciliği ise Seda Arslan aldı. Ankara Kızları yarışmasının kraliçe tacının sahibi ise Eda Baş oldu.
Eda Baş tacını Miss Model yarışmalarının organizatörü Süha Altaylı’dan aldı. Güzellerin kimisi sevinçten, kimisi üzüntüden gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!