Başkan Yaşar, Adalet Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar, Adalet Parkının açılışını gerçekleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2018 12:55

Başkan Yaşar, Adalet Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İç Anadolu Belediyeler Birliği, Odunpazarı Belediyesi ve Dazkırı Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılan ve Afyonkarahisar Dazkırı Bölgesinin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan ‘Adalet Parkı’nın açılışı gerçekleşti.
Parkın açılışı Halı, Kilim ve Haşhaş Festivali kapsamında gerçekleşti. Ev sahibi olarak festivalin açılış konuşmasını yapan Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, ‘Adalet Parkı’nın bulunduğu yerin konut alanı olduğunu belirterek, “Belediye Meclisimize yeşil alana dönüştürülmesi önerisini sundum. Belediye Meclisimizin kabulü ile ortasından satılan parselin bedelini ödeyerek kamulaştırdık. Birlik Başkanımız Fethi Yaşar’ın parkın protokolünü imzaladığımız gün bana İABB bütçesinin yetmediği yerde Yenimahalle Belediyesi olarak da destek oluruz demesi mutluluğumu bir kat daha arttırdı. Kendisine minnettarız” dedi.
Başkan Yaşar da, “Bugün sizlerle birlikte Memleketim Afyon’da ismi gibi kendi de güzel bir parkın açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. Afyonumuza hayırlı olsun. İABB ve Yenimahalle Belediyesi olarak parkın yapımına destek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Büyük belediyeler küçük belediyelere, yani bütçesi sınırlı belediyelere her zaman destek olmalı” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!