Başkan şantiyede

Güncelleme Tarihi:

Başkan şantiyede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2017 10:41

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediyenin spor, kültür-sanat ve eğitim alanında yaptığı yatırımları yerinde inceledi.

Haberin Devamı

Yaşar’ın yatırımları denetlediği turunda ilk durağı Ergazi Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Barış Manço Anaokulu ve Gündüz Bakımevi oldu. Ardından Serhat Mahallesi’nde yaklaşık 3 bin metrekare alanda inşaatına başlanan Serhat Kültür Merkezi’ni inceleyen Yaşar’ın bir sonraki durağı Yunus Emre Mahallesi’nde yapımına başlanan dev bütçeli yatırım Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi oldu. Yaşar’ın son durağı Barıştepe Mahallesi’nde yapımı süren yarı olimpik yüzme havuzu oldu. Yaşar projelerle ilgili şu bilgileri paylaştı:

BU EĞİTİM DÖNEMİNDE KAPILARINI AÇACAK

“Bu eğitim-öğretim döneminde miniklere kapılarını açacak olan Barış Manço Anaokulu ve Gündüz Bakımevi’nde minikleri sağlam adımlarla geleceğe hazırlayacağız. Serhat Kültür Merkezi içerisinde taziye evi ve mutfağı, mescit, 215 kişilik konferans salonu, İkinci Bahar Kültür ve Dayanışma Merkezi, kütüphane, YENİMEK kurs merkezi ile fitness salonu yer alacak. Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi’nin adına yakışır bir tesis olması için titizlikle çalışıyoruz. 25 milyon TL bütçeyle yapılan bu kompleksten tüm spor kulüpleri istifade edebilecek. İlçede 3 yarı olimpik yüzme havuzu var. 4’üncü havuzu Barıştepe’ye kazandıracağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!