Baran: Dört mevsim turist çekelim

Güncelleme Tarihi:

Baran: Dört mevsim turist çekelim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2018 10:09

Beypazarı Belediyesi’nce düzenlenen 24. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi, Tarih ve Turizm Festivali’nin resmi açılış programı önceki gün yapıldı.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisiyle başlayan etkinlikler Karaşar Folklor ekibinin gösterisiyle devam etti. Azerbaycan, Makedonya, Gürcistan ve Bulgaristan Folklor ekipleri ve Beypazarı Gençlik Merkezi minik üyeleri de gösterileriyle festivale renk kattı. Festivalde yaptığı konuşmada Ankara’nın Beypazarı gibi yöresel zenginliklere sahip ilçeleriyle birlikte bir turizm paketi halinde tanıtılması gerektiğini belirten Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran şunları söyledi:

İLÇELERİYLE GELİŞİM İÇİNDE

“Ankara bütün ilçeleriyle birlikte gelişim içinde. Eskiden memur şehri olarak ifade edilen Ankara artık bir sanayi şehri, çok yakında da bir turizm şehri olacak. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Turizm çeşitleri içinde şehrimiz sağlık, kongre ve termal turizm için çok uygun. Sahip olduğu zenginliklere turistin gelmesinin kolaylaştırıcı unsurlar ekleyerek ve tanıtımını yaparak Başkenti yılın dört mevsimi turist çeken bir şehir haline getirebiliriz.”

ÇALIŞMALAR YIL SONUNA KADAR BİTECEK

Festivale katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da, “Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak Beypazarı Belediyemizle el ele vererek işbirliği içinde Beypazarı’na yapılması gereken işleri müştereken yürütüyoruz. Bütün köylerimize ulaşım noktasında yolların, su problemlerinin çözümü için de ciddi çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu yılın sonuna kadar Allah’tan bir mani çıkmazsa tamamlanmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!