Balkonda hava alırken vuruldu

Güncelleme Tarihi:

Balkonda hava alırken vuruldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2013 01:01

Alacak verecek meselesinden arkadaşının evine ateş açan şüphelinin tüfeğinden çıkan saçmalar bu sırada balkonda bulunan 70 yaşındaki bir kadına isabet etti. Ağır yaralanan yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Başkent'te, alacak verecek meselesinden arkadaşının evine ateş açan şüphelinin tüfeğinden çıkan saçmalar 70 yaşındaki Hatice Çeken'e isabet etti. Ağır yaralanan yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Altındağ Doğantepe Mahallesi 1374 Sokak'ta İsmail Ç. ve Necip Ö. kahvehanede alacak verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kahvehanedekiler araya girerek kavgayı önledi. Daha sonra Necip Ö. av tüfeğiyle İsmail Ç.'nin evine doğru ateş etti.

YAŞLI KADIN KURTARILAMADI

Eve geldikten sonra evinin kurşunladığını öğrenen İsmail Ç. de tüfekle Necip Ö'nün evine gitti ve ateş açtı. Bu sırada kızı tarafından hava almak için balkona çıkarılan yaşlı kadın Hatice Çeken'in vücudunun çeşitli yerlerine İsmail Ç'nin av tüfeğinden çıkan saçmalar isabet etti. Ağır yaralanan Hatice Çeken, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, saçmaların İsmail Ç'nin silahından çıktığını belirledi. Gözaltına alınan İsmail Ç, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!