Bademlidere makus talihini yenecek

Güncelleme Tarihi:

Bademlidere makus talihini yenecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2013 17:08

Çankaya’nın Kırkonaklar semti civarında yer alan Bademlidere’nin yenileneceği rekreasyon projesini yapılan organizasyonla halka tanıtan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, “Proje ile birlikte bölgenin makus talihini yeneceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Çankaya Belediyesi, ilk etabını bu yıl başlatacağı Bademlidere Rekreasyon ve Mesire Alanı Projesi’ni halka tanıttı. Bademlidere Pazar Yeri’nde gerçekleşen organizasyona bölge halkı büyük ilgi gösterdi. Proje hakkında, pazar yerinde kurulan sinevizyon üzerinden videolar ve animasyonlarla birlikte halka bilgi verildi. Çankaya Belediyesi Başkanı Bülent Tanık, TBMM’ye yaklaşık 1-2 km uzaklıktaki bu bölgenin, şehircilik açısından mahrum bırakılan yerlerden olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

MAKUS TALİHİNİ YENECEĞİZ

“Bulunduğu konum itibariyle Çankaya’nın önemli bölgelerinden biri içerisinde yer alan Bademlidere, yaşadığı sıkıntılar açısından sürekli olarak belediyemiz gündeminde yer alıyordu. Proje ile birlikte Bademlidere bölgesine gerekli müdahaleleri yapacağız. Buradaki gecekondu ve imar sorunlarını gidererek ve vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştıracak adımlar atarak bölgenin makus talihini yeneceğiz. Bu projenin amacı beşediyenin zenginliklerine zenginlik katmak değil, Bademlidere’yi sahip olduğu tüm unsurlarla beraber korumak ve yaşamasını sağlamak olacaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!