Aynı gün sahadalar

Güncelleme Tarihi:

Aynı gün sahadalar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2018 10:45

Başkent’in 1. Lig’deki temsilcileri, bugün oynayacakları üçüncü hafta maçlarında rakiplerine karşı galip gelmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Altı puanlı Gençlerbirliği galibiyet serisini devam ettirmek, henüz puanı bulunmayan Osmanlıspor ise bu kötü başlangıca ‘dur’ demek istiyor. Spor Toto Birinci Lig’in iki Başkent temisilcisi Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, aynı gün, aynı hedef ile sahaya çıkacak. Geride kalan sezon Süper Lig’e veda eden ve bugün, 1. Lig’deki üçüncü hafta maçlarını oynayacak olan iki takımda da hedef galibiyet. İki ekip de alacakları 3 puanla taraftarlarının yüzünü güldürmek istiyor.

GALİBİYET SERİSİNİ DEVAM ETTİRECEKLER

Lige iyi başlayan ve Hatayspor’u 1-0, Altınourdu’yu da 2-1’lik skorlarla mağlup eden Gençlerbirliği, bu akşam sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak. Yenikent Osmanlı Stadı’nda, saat 19.15’te başlayacak karşılaşmayı hakem Sarper Barış Saka yönetecek. İlk iki haftada aldığı galibiyetlerle ligde 6 puanla 3’üncü sırada bulunan takımda moraller yüksek. Kırmızı-siyahlılar, Eskişehirspor’u da yenerek, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Haberin Devamı

KÖTÜ BAŞLANGICA ‘DUR’ DİYECEKLER

Geride kalan iki haftayı 1-0’lık Boluspor ve Giresunspor mağlubiyetleriyle kapatan Osmanlıspor ise ligin üçüncü haftasında puanla tanışmak istiyor. Bu akşam saat 21.45’te, deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan mor-sarılı ekip, mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. İstediği tempoyu yakalayamadığı için lige puansız başlayan takım, 2 puanlı rakibini yenerek, bu kötü başlangıca dur diyecek. Oyuncular 3 puan için ter dökecek.

TECRÜBELİ OYUNCU OSMANLISPOR’DA

Osmanlıspor, tecrübeli futbolcu Burhan Eşer’i kadrosuna kattı. Geçen sezonu Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da geçiren 33 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalandı. Tecrübeli futbolcuyla kadrosunu güçlendiren takım, Balıkesirspor Baltok maçı hazırlıklarını dünkü antrenman ile tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!