AVHO’dan Hürriyet Ankara’ya ödül

Güncelleme Tarihi:

AVHO’dan Hürriyet Ankara’ya ödül
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2024 00:10

Ankara Veteriner Hekimleri Odası’nın (AVHO) 50’nci Olağan Genel Kurulu, TBB Litai Hotel’de gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Meslek camiası ve çok sayıda katılımcının yer aldığı Genel Kurul’a Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konseyi 39, 48 ve 49. Dönem Başkanı Ali Eroğlu ve 45,46 ve 47. Dönem Başkanı Talat Gözet, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Vakfı Başkanı Safa Gür, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yarsan ve Veteriner Hekimler Derneği Genel Başkanı Dr. Gülay Ertürk katıldı. Genel kurulda Hürriyet Ankara da gündeme getirdiği haberlerle ödüle layık görüldü. 

AVHO’dan Hürriyet Ankara’ya ödül

Hürriyet Ankara muhabiri Ekin Hazal Doğruyusever, ödülü Ankara Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ahmet Baydın’ın elinden aldı.

Haberin Devamı

Öte yandan meslekte 40’ıncı yılını dolduran veteriner hekimlere de hizmet anı belgeleri takdim edildi. Genel kurulun açılış konuşmasını gerçekleştiren AVHO Başkanı Ahmet Baydın, veteriner hekimliğin bir meslekten öte bir yaşam biçimi, bir sorumluluk ve bir hizmet olduğunu söyledi. Baydın, “Bu özel gün hem geçmişimizi değerlendirme hem de geleceğimizi şekillendirme adına önemli bir fırsattır. Mesleğimizin onurunu korumak ve meslektaşlarımızın haklarını savunmak için verdiğimiz mücadeleden asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Çünkü biliyoruz ki, bizler yalnızca birer veteriner hekim değiliz, aynı zamanda toplumun sağlık ve refahını gözeten, doğaya ve hayvanlara saygı duyan, insanlığın geleceği için çabalayan bireyleriz” ifadelerini kullandı. 

AVHO’dan Hürriyet Ankara’ya ödül

 

 

BAKMADAN GEÇME!