Atiye’nin mucizeleri bizimle

Güncelleme Tarihi:

Atiye’nin mucizeleri bizimle
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2020 16:07

Ankaralı ünlü isimler sosyal medya platformu Instagram’dan renkli paylaşımlarla takipçileriyle buluşmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Beren Saat’in başrolünü oynadığı ve büyük ilgi gören Netflix dizisi ‘Atiye’nin yeni sezon çekimleri başladı. Saat, Instagram hesabından ilk çekim günü paylaşımı yaparak şu notu düştü: “Yeni Ay’da başladık çekimlere, Atiye’nin mucizeleri yine bizimle. Aylar süren bekleyişten sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden başladık üretmeye! Atiye’nin ilk sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği geçen herkes adına çok teşekkür ederim. 3. Sezon yaratıcı ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun.”

Atiye’nin mucizeleri bizimle


O KURNADAN BU KURNAYA

Güzel oyuncu Aybüke Pusat, paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor. Pusat, son paylaşımında bornozla poz verdi. Pusat, fotoğrafın altına ‘o kurnadan bu kurnaya’ notunu düştü.

Atiye’nin mucizeleri bizimle


YAZ BURADA

Başarılı oyuncu Boran Kuzum, bir dergiye röportaj verdi. Birbirinden renkli fotoğraflar paylaşan Kuzum, paylaşımlarını ‘Yaz burada’ notuyla yaptı.

Atiye’nin mucizeleri bizimle


CANIM ANNEM İYİ Kİ DOĞDUN

Demet Akalın, annesinin doğum gününü birlikte olan bir fotoğrafı paylaşarak kutladı. ‘Canım annem Allah seni başımızdan eksik etmesin iyi ki doğdun’ notuyla annesi Şenay Akalın’ın yeni yaşını kutlayan Akalın, çok sayıda tebrik mesajı aldı.

Atiye’nin mucizeleri bizimle


NE GÜZEL RENKLER

Fitness modeli Ludmila Yüksel, geçtiğimiz günlerde tatil için Bodrum’a gitti. Bir haftalık tatilin ardından Ankara’ya dönen Yüksel, tatil paylaşımları yapmaya devam ediyor. Yüksel, son paylaşımını ‘Ne güzel renkler’ notuyla yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!