ASKİ’de değişim iddiaları

Güncelleme Tarihi:

ASKİ’de değişim iddiaları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2012 00:00

Büyükşehir Belediyesi’nde seçimlerin ardından Gökçek’in, “Benimle aynı heyecanı paylaşmayan isimlerle yolları ayıracağız” sözleriyle başlayan bürokrat değişikliği rüzgarı son aylarda durulmuştu. Birkaç şirketteki değişikliğin dışında “heyecanlı” bir durum yaşanmadı.

Ancak belediye koridorlarında dillendirilen son iddiaya göre belediyenin en önemli parçalarından olan ASKİ’de bir değişiklik olacak.

Dört yılı aşkın süredir ASKİ Genel Müdürlüğü’nü sürdüren Kamil Kılıç, bilindiği gibi geçtiğimiz nisan ayından bu yana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’ni de vekaleten yürüyordu. Belediye kaynaklarına göre Kılıç’ın Genel Sekreterliğe asaleten ataması önümüzdeki günlerde yapılacak. Böyle bir atama olursa da, ASKİ Genel Müdürlüğü için geçmişte Fen İşleri Daire Başkanlığı yapan, bugünün EGO Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya’nın ismi geçiyor.
Geçtiğimiz aylarda da Kılıç’ın asaleten atamasının yapılacağı haberleri yayılmış, o dönem de EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu’nun adı ASKİ Genel Müdürlüğü için geçmişse de bu durum iddia olmanın ötesine geçmemişti.
Bakalım bu kez durum nasıl gelişecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!