ASKİ çıtayı yükseltti

Güncelleme Tarihi:

ASKİ çıtayı yükseltti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 15:17

Serbest güreş Milli Takım Teknik Direktörlüğü ve ASKİ Spor antrenörlüğünü yapan Abdullah Çakmar, 2016 Rio Olimpiyatları’nda elde edilen başarının ardından çıtanın yükseldiğini söyledi.

Haberin Devamı

Taha Akgül ve Rıza Kayaalp’in de aralarında bulunduğu ASKİ Sporlu milli güreşçiler, kulüp tesislerinde çalışmalara başladı. Çakmar, ara dönemi iyi değerlendirmek istediklerini belirtti. Güreş Milli Takımı’nın Rio’dan 5 madalyayla döndüğünü hatırlatan Çakmar, “Sorumluluğumuz daha da arttı. Olimpiyatta çıtayı yükselttik. Artık bir altın madalya bize yetmeyecek. Taha’nın yanına Rıza’yı ve diğer sporcularımızı eklemek istiyoruz. 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda altın sayısını arttıracak şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

ASKİ GÜREŞİN LOKOMOTİFİ

Güreşin her dönem başarılarla anıldığını olimpiyatlarda diğer branşların lokomotifi olduğunu vurgulayan Çakmar, şunları söyledi:
ASKİ’de güreşte diğer kulüplerin lokomotifi. Biz bunun bilincindeyiz. Olimpiyatlarda yer almayan sıkletler için, 10-11 Aralık’ta Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de, Dünya şampiyonası düzenlenecek. Serbestte 61 ve 70, grekoromende 71 ve 80, kadınlarda ise 55 ve 60 kilolarda mücadele vereceğiz. Olimpiyatlardaki başarımızı burada da sürdürmek istiyoruz.”

Haberin Devamı

ŞAMPİYONDAN VEFA ÖRNEĞİ

Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, kimsesiz çocuklara sürpriz yaptı. Taha, Ankara Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’ne bağlı koruma ve bakım altındaki kimsesiz çocukları ziyaret etti. Ziyarette çocuklarla sohbet eden ve hediye dağıtan Taha, “Bu çocuklar Allah’ın bize emanetidir. Bu çocuklar hepimizin çocuklarıdır ve herkesin sahip çıkması lazım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!