“Arma için oynayacağız”

Güncelleme Tarihi:

“Arma için oynayacağız”
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2015 01:29

Sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Aykan Atik, önemli isimlerin takımdan ayrıldığını belirtip, “Gidenlerin yerine 6 oyuncuyu alt yapıdan A takıma çıkardık” diye konuştu.

Haberin Devamı

2. Futbol Ligi Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankaragücü, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Başkent temsilcisi, 2015-2016 sezonu öncesi ilk çalışmasını teknik direktör Aykan Atik yönetiminde Beştepe Tesisleri’nde yaptı. Çalışmalarını 27 Temmuz’a kadar tesislerinde sürdürecek Başkent ekibi, daha sonra Bolu ve Kızılcahamam’da iki kamp dönemi geçirecek.
Sarı-lacivertlilerin Teknik Direktörü Aykan Atik, yeni sezonda arma için oynayacaklarını belirtip, “Ankaragücü’nü en iyi yerlere taşımaya çalışacağız” dedi.
İyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planladıklarını dile getiren Atik, şunları söyledi:
“İki etaplı bir hazırlık dönemimiz olacak. 24 Temmuzda Adliyespor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. 28 Temmuzda Bolu’ya gideceğiz. Bolu’da 12 gün kalacağız. Orada 3 hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. Bolu dönüşünde, 1 hafta tesislerimizde hazırlıklara devam edip, sonra Kızılcahamam’a geçeceğiz. Lig başlayana kadar 7-8 hazırlık maçı yapmayı hedefliyoruz.”

TAKIMDAN ÖNEMLİ İSİMLER GİTTİ

Geçen sezon ki kadrodan önemli isimlerin gittiğini hatırlatan Atik, “Aytaç, Gökhan Akkan, Gökhan Erdoğan ve Levent Kale ayrıldı. Gökhan Akkan kulüp menfaatleri doğrultusunda gitti. Aytaç, kalması için fedakarlık yapmamıza rağmen Süper Ligi tercih etti. Levent ve Gökhan Erdoğan’ın ayrılmaları teknik ekip ve yönetimimizin ortak kararıdır. Gidenlerin yerine alt yapıdan 6 oyuncuyu A takıma çıkardık.

GRUPTA TANIDIK RAKİPLER OLACAK

Bu sezon da Kırmızı Grupta yer alacaklarını belirten Atik, şöyle konuştu:
“Geçen sezondan tanıdığımız 6 takım var. Ayrıca PTT 1.Ligden düşen Manisaspor ve Bucaspor da bizim grupta. Geçen seneki grupla güç dengeleri hemen hemen aynı. Bizim yolumuz belli. Elimizden geldiği oranda Ankaragücü’nü en iyi yerlere taşımaya çalışacağız. Geçen sene ki gruba da ‘Ateş grubu’ diyorlardı. Her rakip karşısında çok iyi maçlar oynadık. Güçlü rakipler karşısında üstün oyunlarımız oldu. Çocuklar geçen sezon yürekten oynamışlardı, bu sene de bütün çocuklar arma için oynayacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!