Ankara'ya özel senaryo buluşması

Güncelleme Tarihi:

Ankaraya özel senaryo buluşması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2013 00:00

Ezel Akay, Mustafa Altıoklar, Mehmet Altıoklar, Haluk Ünal “senaryo” buluşması için Ankara’ya geliyor.

Haberin Devamı

Ezel Akay, Mustafa Altıoklar, Mehmet Altıoklar, Haluk Ünal “senaryo” buluşması için Ankara’da.
Drama İstanbul Film Atölyesi bünyesinde 2010 yılından bu yana düzenlenen ve sektöre önemli katkısı olan “Senaryo Geliştirme Atölyesi” Ankara için özel program hazırladı.
Etkinlik, 10 Mart 2013’de başlayacak ve Ezel Akay, Mustafa Altıoklar, Mehmet Altıoklar ve A. Haluk Ünal’ın katılımıyla 4 hafta sürecek.
Ankara YazBoz yazı grubu, Beşte Beş Ajans ve Ankara Üniversitesi İletişimliler Vakfı’nın katkısıyla düzenlenen “Buluşmalar”, sinema ve televizyon sektörü içinde yer almak isteyen genç yazarlar ile, yazmaya ya da hikaye anlatmaya meraklı herkese açık olacak.

DÖRT SAATLİK YOĞUN ATÖLYE

10 Martta başlayacak buluşmalar, her hafta pazar günleri 4 saatlik yoğunlaştırılmış bir atölye olarak gerçekleşecek. Toplam 16 saat sürecek.
Dört haftanın sonunda katılımcıların kendi projelerini hocalarla paylaşabilmesi ise seminerlerin en büyük artısı…
Hocalar tarafından değerlendirilmesi yapılan projelerden öne çıkanların geliştirilebilmesi için de izleyen haftalarda, yine Ankara’da ayrı bir atölye programı organize edilecek.

Haberin Devamı

BEĞENİLEN PROJELER DİFA PORTFOLYOSUNA

Atölyede geliştirilen projeler’in sinema veya TV projesi olarak gerçekleştirilmesinde öncelik, atölye hocalarının olacak.
Ayrıca DİFA yönetimi beğendiği projeleri kendi portfolyosuna ekleyecek, hayata geçebilmesi için geliştirecek, yapımcılara ve yönetmenlere ulaştırıcak. Projelerin temsilciliğini ve hukuki korunmasını üstlenecek.
Programa katılım ücreti 200 TL. Ayrıntılı bilgi, www.dramaistanbul.com.tr/blog - www.facebook.com/dramaistanbul adreslerinden alınabilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!