Ankara'nın Temapark'ı CeBIT’te

Güncelleme Tarihi:

Ankaranın Temaparkı CeBIT’te
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2013 01:21

Büyükşehir Belediyesi, Avrasya’nın bir numaralı bilişim, teknoloji ve iletişim platformu olan CeBIT Bilişim Eurasia 2013 Fuarı’na katılarak, başta Temapark olmak üzere birçok alandaki projelerini tanıtacak.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi, “Teknolojinin Başkenti Temapark ile CeBIT’te” ana temasıyla İstanbul’da bugün başlayacak olan CeBIT Bilişim Eurasia 2013 Fuarı’na katılacak. CeBIT Fuarı’nda 558 metrakarelik bir stant kiralayan Büyükşehir Belediyesi, bu çatı altında belediyenin daire başkanlıkları ve genel müdürlüklerinin bilişim ve teknoloji alanındaki çalışmalarını dünyaya tanıtmayı amaçlıyor.

EGO CEPTE UYGULAMASI

Stantlarda, EGO Genel Müdürlüğü’nün Başkentlilerin duraklarda beklemelerine son veren çalışması “EGO Cepte”, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın, vatandaşların 7 gün 24 saat ulaşarak sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği hizmet birimi “ALO 153 Mavi Masa” ile fotoğraf ve video amaçlı kullanılan İHA (insansız hava aracı) uçan kamera, Emlak İstimlak Daire Başkanlığı’nın kentsel dönüşüm projeleri ve İtfaiye Daire Başkanlığı’nın komuta kontrol merkezi yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!