Ankaralı şeflerden alternatif mönüler

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı şeflerden alternatif mönüler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2011 00:00

Ankara’nın önde gelen şefleri, Cook&Fun yemek kurslarında katılımcılara tecrübelerini aktarıyor ve alternatif yemek reçetelerini paylaşıyor.

TÜRKİYE ve Ankara’nın önde gelen eğitmen şefleri, Şef Ali Açıkgül ve Mehmet Ali Menemen yönetiminde Başkentlilere yemek kursları veriyor.

Rafet İnce, Şehmuz Acar, Erdem Dırbalı, Daniel Evangelista, Turgay Arslan ve Fatma Özmen Metine’nin verdiği Cook&Fun yemek kurslarında katılımcılar, alışılmış yemek pişirme yöntemlerinin ve mönülerin yanı sıra, ünlü şeflerin çok özel sunumlarını ve yemek reçetelerini de öğrenecek.

İtalya’da eğitim

Türkiye’nin önde gelen şeflerinin de konuk olarak katılacakları yemek derslerinde şefler, tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak. Cook&Fun’da yemek yapmanın yanı sıra süsleme sanatları, pastacılık, yöresel yemekler, et ve balık dersleri ile alternatif mönüler de öğretilecek.

Profesyonel aşçılık eğitimi de veren Cook&Fun, isteyen katılımcılarını İtalya’daki ICIF aşçılık okuluna göndererek, yurt dışı eğitimi imkanı da sağlıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!