Ankaralı cerrahlar sanal aleme taşındı

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı cerrahlar sanal aleme taşındı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2008 00:00

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalının hazırladığı www.akademikcerrahi.com interrnet sitesi tanıtıldı.

Cerrrahi hastalık ve ameliyatlar, sanal aleme taşındı. Ankara Cerrahi Derneği'nin düzenlediği 2008-2009 bilimsel toplantılarının ikincisinde Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalının hazırladığı www.akademikcerrahi.com interrnet sitesi tanıtıldı. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı tarafından, genel cerrahi branşını ilgilendiren hastalıklar konusunda bilgi edinmek isteyen hastalar ve genel cerrahi cerrahi alanında eğitim gören hekimleri kár amacı gütmeden en doğru şekilde bilgilendirme amacı taşıyor.

Kuruluş amacı

Başkanlığını Kırıkkale Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Fatih Ağalar’ın yaptığı toplantıda Dr. Tayfun Şahiner, www.akademikcerrahi.com sitesinin kuruluşunu ve özelliklerini anlattı. Siteye en çok Ankara, İstanbul ve İzmir’den giriş yapıldığını kaydeden Dr. Şahiner, bu şehirlerin yanı sıra Almanya başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesi ve Çin’den bile siteye girildiğini belirtti. Ankara Cerrahi Derneği’nin düzenlediği toplantıda, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalından Dr. Emre Canda Türk Kolon ve Rektum Derneği web sitesini tanıtırken, Gülhane Askeri Tıp Akademisinden (GATA) Yard. Doç.Dr. Mehmet Eryılmaz, dünyada genel cerrahi ile ilgili önemli web portalleri ve sayfalarını tanıttı.

Hukuk bilgisi

Genel cerrahi ile ilgili web portal ve sayfaları ile bu sayfaları düzenleyenlerin cezai ve hukuki yükümlülükleri de Yargıtay 17.Hukuk Dairesi Tetkik Hakimi Hüseyin Erol tarafından Anayasa, Medeni Kanun ve Borçlar Kanunu’ndan ilgili hükümler ışığında anlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!