Ankaragücü’nde yaprak dökümü

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü’nde yaprak dökümü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2013 00:00

FIFA’dan gelen iki dosyanın şokunu yaşayan kulüpte, asbaşkan Atilla Süslü’nün istifa ettiği belirtildi. Oyuncuların da birer birer başka takımlarla anlaştığı ileri sürülüyor.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde yeni sezon öncesi hem idari hem de oyuncu anlamında yaprak dökümü yaşanıyor. Kulüp yönetimi, FIFA’dan gelen Drago Gabriç ve Stefan Senecky dosyalarının şokunu yaşarken, Asbaşkan Atilla Süslü’nün istifa ettiği bilgisi ve sözleşmesi biten oyuncuların birer birer başka takımlarla anlaştığı iddiası ile iyice sarsıldı. Kulübü 13 Ocak’ta yapılan genel kurula taşıyan ve mevcut başkan Mehmet Yiğiner’in yönetiminde Asbaşkanlık görevini üstlenen Atilla Süslü’nün, 13 Ocak’tan hemen sonra de istifa ettiği ileri sürülmüş ancak kulüpten yapılan açıklamada böyle bir durumun olmadığı belirtilmişti. Süslü’nün, kısa süre önce yeni istifa dilekçesini noter kanalıyla kulübe gönderdiği belirtildi.
Başkent ekibinde, sözleşmesi biten oyunculardan Bilal Gülden, Kayserispor ile 4 yıllık sözleşmeye imza atarken, Enes Kubat’ın Antalyaspor, kaptanlardan Mert Erdoğan’ın ise Adana Demirspor ile anlaştığı ileri sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!