Ankaragücü’nde moraller bozuk

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü’nde moraller bozuk
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2015 01:13

Teknik Direktör Aykan Atik, iyi oynadıkları bir maçı, kaybedilmiş bir galibiyet olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

İkinci Lig Kırmızı Grupta, play-off grubuna kalabilmek için çırpınan Ankaragücü’nde, Bugsaş maçının ardından Diyarbakır BŞB karşısında da iki puan kaybedilmesi moralleri bozdu. Sarı-lacivertliler, iki müsabakayı da son anlarda bulduğu gollerle berabere tamamlarken, 30 puanla 10. basamakta kaldı. Başkent ekibi, Tepecikspor ile olan erteleme maçını, 18 Mart’ta oynayacak.
Sarı-lacivertlilerin Teknik Direktörü Aykan Atik, geçen hafta ortaya bıraktıkları bir oyun olduğunu ancak Diyarbakır BŞB karşısına, hem teknik ekip hem de oyuncular olarak iyi hazırlanıp çıktıklarını belirtip, şunları söyledi:
“Motivasyonu iyi bir takım olarak maça çıktık. Yönetim ve taraftarımız bizi her şartta destekliyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Diyarbakır BŞB maçında, oyunun başından sonuna kadar galibiyeti isteyen bir oyuncu grubu vardı. Bu maçta, oyunu ortaya bırakmadık. Ankaragücü’ne yakışan bir oyun sergiledik. Ancak çok hatalı bir gol yedik. Böyle pozisyonlarda dikkatli olmamız gerektiğini maç öncesi konuşmuştuk. Kademe anlayışındaki bir anlık dalgınlık gol yememize neden oldu. Maçın başından itibaren oynanan güzel oyunun karşılığında son dakikada golü attık. Golün son anlarda gelmesi bizi mutlu etti. Yalnız kaybedilmiş bir galibiyet var. Bu maçı alsaydık daha üst sıralarda olacaktık.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!